Kleine update

Kleine update

Zoals je merkt is het de laatste tijd wat rustiger op Donderdesign. Ga ik stoppen, vind ik het niet leuk meer? Nee dat zeker niet. Op het moment ben ik aan het genieten van het weer, lekker buiten, aan het lezen, actief bezig en aan het werk. Voor mijn blog ben ik me aan het oriënteren hoe ik het beste uit mijn blog kan halen. Dat mijn blog leuk is voor mij en mijn lezers. Dat er een structuur in zit en ik er een goed gevoel bij heb wat er online komt.

Achter de schermen ben ik bezig.
Afgelopen weekend heb ik al een hele berg boeken en andere leuke dingen op de foto gezet zodat de reviews binnenkort online kunnen komen. Ben ik boeken aan het uitlezen die nog steeds in mijn kast staan. Hier en daar pas ik kleine veranderingen aan op mijn blog toe en ben ik aan het kijken hoe ik sommige onderwerpen op mijn blog kan plaatsen.

Waarover wil ik bloggen.
Ik wil graag bloggen over de dingen die ik leuk vind, lezen, hardlopen, tekenen, grafisch vormgeving, fotografie en nog veel meer.

Dat het nu wat stiller is wil niet zeggen dat ik ermee stop, of haast niks meer ga posten, ik wil zorgen dat wat er online komt goed is en niet maar half om maar iets online te hebben.

Morgen komt er in ieder geval een artikel online over hardlopen, mijn droom die ik wil gaan proberen te realiseren.