Kleintjes in de dierentuin

Kleintjes in de dierentuin

De dierentuin vind ik heerlijk. Gewoon lekker wandelen, genieten van de dieren, de mooie planten eigenlijk van alles. Dit keer ging ik samen met mijn moeder naar de dierentuin. We hebben allebei een abonnement en ik vond het wel weer eens tijd om samen met mama wat leuks te doen.

Kleintjes-in-de-dierentuin-3

Natuurlijk wilden we bij de kleine ijsberen kijken. Kleintjes in de dierentuin zijn wel erg leuk. Je ziet ze groter worden en ze gaan veel meer bewegen. De laatste keer dat ik de ijsbeertjes zag zaten ze nog een beetje stil. Dit keer waren ze aan het spelen. Spelen met elkaar, met een ton en in het water.

Kleintjes-in-de-dierentuin-6

De twee ijsbeertjes zijn echt super mooi, ze zijn heel actief en ik kan uren naar ze blijven kijken. Ze zijn ook ideaal om op de foto te zetten.

Kleintjes-in-de-dierentuin-9

Kleintjes-in-de-dierentuin-2

Vorige keer waren er ook een paar dagen eerder girafjes geboren. Toen lagen ze nog in het aparte verblijf en konden we ze maar net zien. Nu liepen ze buiten en wat zijn ze leuk. Wat wel opvalt is dat ze veel lichter zijn dan de grotere giraffen. Ook deze kleine girafjes hebben al hele mooie vlekken en zelfs hartjes zie ik al zitten.

Kleintjes-in-de-dierentuin-4

Bokito is weer papa geworden. Hij zelf zat er weer zo enorm sneu bij. Wie de mama is van de kleine geen idee want de ene aap liep met de kleine naar beneden en gaf het kleine aapje aan een andere mama aap. Wel altijd heel mooi om te zien hoe ze zo’n klein aapje meetillen.

Kleintjes-in-de-dierentuin-5

Aan het einde, geen oceanium want daar hadden we geen zin in. De zeeleeuwen overslaan dat doen we natuurlijk niet. En wat waren we blij dat we het niet oversloegen. We hoorden al een zeeleeuw en daar beneden daar zaten twee kleintjes. We hadden hier nog niks over gehoord maar dat was ook niet vreemd ze zijn nog niet zo lang geleden geboren.

Kleintjes-in-de-dierentuin-1

Kleintjes-in-de-dierentuin-8

Kleintjes-in-de-dierentuin-7

Kijk ze toch eens heerlijk samen liggen in de zon. Wat hebben we gelachen om deze beesten ze maakten een enorm kabaal. Mama wou dat de kleine het water in ging maar de kleine weigerde het leek net een lammetje wat voor geluid hij maakte zo leuk.

Kan jij hier ook zo van genieten?