kleurboek

Kleurboek Zwoele Zomeravonden

Waren het maar alvast Zwoele zomeravonden dan ging ik lekker buiten zitten in het zonnetje die ondergaat. Naast me kleurpotloden en voor me het Zwoele zomeravonden kleurboek. Dat is de meest ideale periode om lekker avonden te kleuren. Op de bank met een dekentje ook maar het is toch net even anders als je boek de titel van de zomer bevat.

Kleurboeken, velen heb ik er vol gekleurd. Vroeger hadden we altijd wel een aantal kleurboeken in huis. Disney, Sesamstraat maar ook een paar met mooie illustraties, volwassenere kleurboeken en dat al zeker 25 jaar geleden. Veel had je er toen niet en je moest er echt goed naar zoeken dus hielden we het vaak maar bij Disney kleurboeken. Langzaam kwamen daar de kleurboeken voor volwassenen. We mochten weer gaan kleuren. Tussen al die boeken kwam ik niet de kwaliteit en de afbeeldingen tegen waar ik naar op zoek was. Ja dat kleurboek van thuis bleef in mijn hoofd zitten.

Pas geleden kreeg ik Zwoele Zomeravonden opgestuurd. Een kleurboek met tekeningen van Hanna Karlzon. De uitstraling van het boek is prachtig. Een hardcover kleurboek met goudfolie, een linnenband en de letters in goud op de zijkant. Al een plaatje van de buitenkant, gaat de inhoud mij ook verrassen? Ja, zeker 96 pagina’s vol prachtige illustraties van sterrenhemels, betoverende tuinen, onderwaterwerelden, fantastische portretten en veel meer. Allemaal om in te kleuren hoe ik het wil.

Even voelen aan het papier en daar voel ik al gelijk dat het dik en fijn papier is.  Het voordeel van het papier wat ze gekozen hebben is dat je niet aan de andere zijde ziet dat er getekend is op de andere kant. Het papier is fijn om met potloden op te kleuren het glijd heel gemakkelijk en je kan vloeiend de afbeeldingen inkleuren.

Met een korte video laat ik jullie meer van het boek zien dan je hierboven al ziet. Ik ga verder kleuren en een aantal overlaten voor de zomer zodat ik een zwoele zomeravond lekker buiten kan gaan zitten met dit kleurboek. Daar heb ik nu al zin in!

Ga lekker kleuren! Voor € 14,99 is dit boek te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC

Bewaren