Koningsdag

Koningsdag

De eerste koningsdag hebben wij gevierd zoals wij koninginnedag ook vierden. We hebben dit keer een oranje tompouce gegeten bij mijn schoonouders, kon ik gelijk weer even knuffelen met één van de liefste katten die er is. Natuurlijk heb ik een berg foto’s gemaakt van beer en die zullen van de week zeker online komen.

Koningsdag

Toen we thuis waren zijn we naar de rommelmarkt geweest. Het grootste gedeelte is rommel en een aantal kraampjes verkoopt nieuwe spullen, er staan ook eetkraampjes en nog veel meer troep. Het is altijd leuk er even overheen te wandelen, iets te kopen voor 50 cent of gewoon helemaal niks zoals dit keer.

In de middag ben ik op mijn fiets gestapt richting de lammetjes en heb ik genoten om ze te zien lopen, rennen en onhandig zijn. Van de kleintjes heb ik veel foto’s gemaakt en terwijl ik terug fietste liep er nog een hele mooie fazant over de weg. Op zulke momenten zou ik hier niet weg willen want in de stad zie je dit niet allemaal. De foto’s van de lammetjes volgen ook snel.

De rest van de dag heb ik lekker gerommeld in huis, ben ik nog creatief bezig geweest en heb ik heerlijk sterren springen gekeken.