Kou schaatsen sneeuw en foto’s maken

Dit jaar heb ik weinig met de kou en de sneeuw. Continu heb ik het koud ook als ik met de verwarming op 23 graden, een sjaal om mijn nek en een muts op mijn hoofd zit. Jammer genoeg betekent het dan ook weinig foto’s van het mooie witte landschap. Afgelopen zondag heb ik me wel in de sneeuw gewaagd en ben ik met mijn zus, twee van haar collega’s inclusief kinderen en man naar de ijsbaan geweest. Schaatsen heb ik niet maar ik heb van het moment geprofiteerd om foto’s te maken. Ik moest wel opletten want met de sneeuwbui van zondag was het niet te voorkomen dat mijn camera nat werd. Binnenkort maar eens kijken naar een soort regenhoes ofzo.

kou-schaatsen-sneeuw-en-foto's-maken

Natuurlijk konden we bij de ijsbaan ook wat drinken en dat deed men ook. Overal rook je warme chocolademelk en zag je mensen even opwarmen. Ik hield het bij een dropsleutel voor mij geen chocolademelk. Daarna zijn we nog even de ijsbaan opgegaan maar het werd kouder en kouder en het bleef maar sneeuwen zodat we richting huis gegaan zijn.

kou-schaatsen-sneeuw-en-foto's-maken-1

En als laatste mijn favoriete foto, hij geeft een mooi totaalbeeld, schaatsen de mensen, sneeuw en een ontzettend blij meisje op de voorgrond.

gwyneth