Ladiesrun Rotterdam

Ladiesrun Rotterdam

Na de hemelvaartsdagloop wist ik dat de ladierun geen PR zou worden. Verre van dat zelfs want ik had enorme enorme spierpijn van die donderdag. Het belangrijkste aan 1 stuk blijven hardlopen met een glimlach op mijn gezicht. En dat is wat ik heb gedaan. Natuurlijk moest ik mezelf  soms  herinneren om te lachen maar eigenlijk ging dat al heel erg vanzelf.

Om 12 uur gingen Rianne en ik naar Ahoy, met een parkeerkaartje dat ik al had gekocht was het erg makkelijk parkeren bij Ahoy. De muziek kwam ons al tegemoet en het zonnetje scheen ook aardig. Om 13.45 begon de warming up op het voorplein. Deze warming up werd gegeven door Braga & Co Personal Training. Lekker spontaan en enthousiast warmden ze ons op.

Na de warming up gingen we met alle roze meiden de startvakken in, ook daar was het enorm gezellig. Rianne keek me na vanaf de loopbrug en net na de start stonden Alyssa en Petra. Ik was erg benieuwd naar de route want we zouden door een park heen gaan en nieuwe routes in de buurt zijn altijd leuk. De route is erg mooi, de bruggetjes zijn heen nog niet zo erg maar bij kilometer 8 en 9 zijn ze wel erg zwaar.

Onderweg heb ik het zwaar gehad, je ziet het ook aan de rode stukken want daar ga ik op mijn langzaamst. Mijn benen waren zwaar maar ik ging door, ik zorgde dat ik bleef lachen, de omgeving in me opnam en naar de roze stoet voor me bleef kijken.

Toen het einde in zicht kwam zag ik een aantal minder leuke dingen, meiden die langs de kant lagen. Zelfs in stabiele zijligging, nee dat is niet leuk, ik ging verder een steeds grotere glimlach kwam op mijn gezicht. Ik was niet gestopt, had niet gewandeld en ik had zo genoten!!!! In zo korte tijd twee keer lopen en dan niet alleen maar met een hele groep ik heb het gedaan!

Een topdag met de voetjes op de rozeloper, samen met mijn zus over de rozeloper. Even kletsen met Kirsten van Girlontherun en op de foto voor de cover van womens health. Alyssa en Petra hadden de 7,5 km gelopen en stonden me op te wachten, dus samen nog even wat foto’s nemen.

Het was een topdag die ik afsloot met een massage die je in Ahoy kon krijgen. Het deed wel even pijn maar daarna zo lekker.

Op dit moment nog erg last van mijn kuiten maar om half 1 staat er alweer wat leuks en sportiefs te gebeuren want ik ga dan trainen bij Braga & Co Personal Training. Ik heb er zin in. Volgend jaar 14 juni sta ik er weer!