Lancering nieuwe women's health en NTC workout

Lancering nieuwe women’s health en NTC workout

Vorige week dinsdag kreeg ik een email dat ik was uitgekozen om met nog 40 andere meiden bij de lancering te zijn van de nieuwe women’s health.Marlou van Rhijn komt haar eigen cover onthullen, we krijgen een NTC work out en de nieuwste Nike agility schoenen. Super tof!

Wat was zaterdag een leuke dag! Het parkeren in Amsterdam was een drama en daardoor deed ik er een uur langer over dan gepland, maar ik was precies op tijd aanwezig. Beneden kreeg ik een shirt en boven stond er op de kast een cadeautje voor me klaar. In het pakketje zaten de Nike zoom Agility schoenen in knalgeel. Echt super tof zijn de schoenen. Ze zijn wel wat strakker dan ik gewent ben maar het is ook een ander soort schoen. Ik kwam Laura (RunningLau.com), Linda (Lindalynn.nl) en nog een paar meiden tegen die ik herkende. Echt super leuk om sommige meiden nu in het echt te zien.

Women’s Health opende de bijeenkomst en introduceerde Malou van Rhijn die een aantal gestelde vragen beantwoordde. Een paar zinnen zijn me heel erg bijgebleven:
Het gevoel dat je beter wordt, is verslavend
Als je iets heel graag wil, moet je je vast houden aan het plezier
Als je het echt heel graag wilt, moet het kunnen lukken, je moet er zelf in geloven

Na dit interview werd de nieuwe cover van Women’s Health onthult en daarop staat Marlou van Rhijn. De cover is heel mooi geworden en daar kan ze zeker trots op zijn.

Lars kwam het podium op en we moesten aan de slag. Aan de slag om de schoenen te verdienen. Lars gaf een heerlijk zware NTC workout. Binnen no time was het enorm warm in de zaal en kwamen de eerste zweetdruppels al. Op één oefening na heb ik alles mee kunnen doen. Wat is zo’n workout lekker!

Na de workout ben ik me gaan opfrissen, heb ik wat gekletst en toen ik wegging kreeg ik nog een Nike tasje met daarin de nieuwe Women’s Health, popcorn en een lippenbalsem van Rituals.

Na deze workout reed ik gelijk door naar Rotterdam voor de Electric run. Hoe dit was, lees je van de week. Van de workout had ik heerlijke spierpijn. Ondertussen is er bij mij thuis nog een pakketje binnen gekomen en dat is mijn bestelling van nike met daarin de broek die Marlou aan heeft. Een perfecte match voor bij mijn schoenen.