lancering

Lancering Spannendeboeken.nl

Een weekje vrij en dan voorbij zien komen dat je kans kan maken op twee plekjes voor de lancering van Spannendeboeken.nl. Dat vonden Rianne en ik wel heel leuk dus reageerden we. We kregen bericht dat we mochten komen bij de lancering op donderdag 30 juni van 16:00 tot 19:00 in Amsterdam. Het was lang geleden dat ik bij een boekenevent ben geweest in Amsterdam want door mijn werk en de locatie is dat vaak rot te doen. Nu we vrij waren was het perfect.

lancering

Na een ochtendje in The Westfield mall reden we naar Amsterdam. Parkeren bij de Arena en met de metro naar de locatie. We waren lekker op tijd en ik vind het altijd leuk om bij een uitgeverij binnen te lopen. De boeken, de posters aan de muur, ik zie me wel in die wereld werken. Ik keek mijn ogen even uit met alles wat ik al zag staan aan boeken en inrichting. Er kwamen steeds meer mensen binnendruppelen. Niemand die ik herkende helaas maar dat maakt niet uit.

We namen plek voor de presentatie en ik voelde me gewoon heel gelukkig want luisteren naar mensen die over boeken praten dat is zo fijn. We horen eerst over het idee van Spannendeboeken.nl. Waarom het is opgezet en wat ze er allemaal mee willen doen en bereiken. Leuk om te horen wat ze allemaal willen doen. Want weet jij welke schrijver je moet lezen als je Lisa Gardner goed vind maar alles al gelezen hebt? Nee ik ook niet dus op zo’n middag praat je met mensen van de uitgeverij en kan ik Michael Robotham aan mijn boekenlijst toevoegen. Dit zijn dus de dingen die je op de website gaat vinden. Je next read in de spannende boeken ga je dus vinden op spannendeboeken.nl.

Hierna kwamen A.W. Bruna en Cargo aan het woord over de boeken die gaan uitkomen. Heel benieuwd naar de boeken waar ze over verteld hebben want dat zijn zeker boeken waar ik in geïnteresseerd ben. Beide uitgeverijen hadden ook filmpjes waar de auteurs aan het woord waren en dat was wel leuk. Wat nog leuker was; Twee schrijvers waren aanwezig namelijk Carina van Leeuwen en Corine Hartman. Beiden hebben heerlijk verteld over schrijven..

Na deze leuke presentatie een hapje en een drankje en kwamen we in gesprek met andere bloggers en de uitgeverijen. Heerlijk om over boeken te praten met andere boekenlovers. Op de tafel stond voor ons een tasje met de brochures met de boeken van het najaar en twee boeken. Er was al gezegt dat het boek van Corine Hartman – De dode die niet werd gemist erin zou zitten. Dus ik dacht tof he er zit naast de brochures ook een boek bij hoe tof. Toen keek ik in het tasje zat er ook Die nacht verdween ze van Lisa Jewell. Super tof!

Uitgeverij Cargo gaf aan dat we ook nog een boek van de tafel mochten pakken en dat was wel even denken welke want ze lijken allemaal zo goed! Maar natuurlijk maak je een keuze en dat werd voor mij Lisa Gardner – Niet verder vertellen. Nog even ons boek laten signeren en toen zijn we snel weggegaan en waren we net voor de enorme bui in onze auto en waren onze boeken nog droog over gekomen gelukkig.

Bedankt Spannendeboeken, uitgeverij A.W. Bruna en Cargo dat we bij de lancering mochten zijn en we gaan genieten van de boeken die we hebben gekregen en de website in de gaten houden met de info die jullie gaan delen.

lancering