leeslogboek

Leeslogboek

Tijdens het lezen noteer ik dingen. Dit zijn uiteenlopende dingen zoals tips, inspirerende teksten, leuke stukken, eigenlijk van alles en nog wat. In diverse boekjes vind ik teksten over boeken terug maar ook op losse blaadjes dat moet anders kunnen en dat kan anders.

In het PUUR! Leeslogboek kan je alles kwijt over het boek wat je aan het lezen bent en op één pagina. De titel, de auteur, waar het boek over gaat maar ook de mooiste zin, favoriete personage, wat je is bijgebleven, aan wie je het boek zou aanraden, het fijnste leesmoment en het aantal sterren wat je het boek zou geven. Ik vind dit erg handig alles op één plek bij elkaar, notities maken van het boek wat ik aan het lezen ben en daarna gebruiken om mijn recensie uit te werken.

Naast het invullen van de vragen over je huidige boek staan er pagina’s in met leuke andere vragen. De lijstjes invullen is leuk en nadenken over de vragen. Een aantal vragen zijn: Welke boeken je graag zou herlezen, welke boeken nog ongelezen in je kast staan, welke boeken ervoor zorgden dat je bleef lezen. Tussendoor staan er kleine vragen om een top 3 in te vullen een top 3 van favoriete hoofdpersonen of verrijkende boeken bijvoorbeeld. Hierboven zie je Mijn favoriete kinderboeken, heerlijk om na te denken over vroeger welk boek ik toen graag las, welke ik nog een keer zou willen lezen en welke ontbreken in mijn kast.

Het leeslogboek is leuk en vrolijk vormgegeven. Fijne kleuren en invulpagina’s afgewisseld met pagina’s met een quote. Ik ga nog veel boeken in mijn logboek plaatsen. Leuk om op je sint- of kerstverlangijstje te zetten.

Zoek je een fijn logboek om je boeken leeservaring in bij te houden? Voor € 11,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Kok