Lente foto's

Lente foto’s

De laatste weken heb ik weer aardig wat foto’s gemaakt, vooral van de bloesem bomen. Ik vind de begin van de lente erg mooi, er komen knoppen in de bomen, de knoppen gaan open en het wordt een en al kleur. Ik vind het een fijne tijd en ook een erg leuke tijd om foto’s te maken. Ik heb een aantal foto’s uit de hele partij gehaald.

Deze bloesemboom staat bij mij voor de deur en die heb ik overdag maar ook in de avond gefotografeerd, de kleuren zijn bij beiden erg mooi maar beiden zo anders.

De beestjes zijn er ook alweer vroeg bij en als ik heel stil blijf staan dan kan ik ook de kleine beestjes op de foto zetten. Bij deze vond ik het vooral mooi dat de kleur van de bij en de bloemen van de boom hetzelfde zijn. Het beestje valt bijna niet op als je er niet op zou letten.

Totaal een andere sfeer want de onderstaande foto heb ik gemaakt toen het een bewolkte dag was. hierdoor komt het wit van de bloemen wel erg mooi uit, de lijnen in de foto maken het indrukwekkend voor mij.

Roze bloesem kan natuurlijk niet ontbreken, helaas is de boom waar deze bloesem in bloeide al helemaal uitgewaaid. Zo jammer dat het altijd maar weer van korte duur is.

Een tulp die kon natuurlijk niet ontbreken, deze mooie rood gele variant vind ik echt prachtig een statige bloem door deze indrukwekkende rode kleur.

Lente foto's