Goed begonnen

Let’s go september; De eerste week goed begonnen

Let’s go september is goed begonnen. De maand startte op een woensdag. Hoe energiek ik was op een zondag toen ik het artikel voor september schreef zo was ik op een woensdag al niet meer. Drukte op het werk zorgde voor overwerken en extra stress en daar ga ik niet zo goed op.

Goed begonnen

Ondanks het overwerken en de extra stress wilde ik de maand goed beginnen. Ik weet dat bewegen goed voor me is dus na het avondeten ben ik even gaan wandelen. Hierna deed ik op het balkon nog een workout. Deze workout bevatte heel wat stappen op de plaats en zo startte ik de maand met 14.348 stappen. Ik was buiten geweest voor een wandeling en had een workout gedaan. Dat voelde heerlijk.

Moe in de sportschool

Donderdag reed ik na het werk door naar de sportschool. Best moe stapte ik naar binnen. Helaas kreeg ik geen energie van het trainen. Toch heb ik getraind. Niet zo energiek als normaal omdat ik aanvoelde dat precies dat nu niet goed zou gaan. Je kan dan zeggen ga niet maar het voelde wel fijn om even bezig geweest te zijn. Ondanks dat je soms niet heel zwaar of vol energie bezig bent kan het toch heel fijn zijn om toch even dat moment voor mezelf te pakken en te trainen.

Yoga to start the day

Zaterdagochtend voelde zwaar om mijn bed uit te stappen. Het voelde of alles vast zat. Hierdoor besloot ik de ochtend te starten met yoga. Ik heb een go to yoga routine die ik enorm fijn vind. Deze yoga van Anna is heel erg geschikt voor iedereen die wil starten of een laagdrempelige vorm van yoga wilt doen. Na 22 minuten ben je klaar en het is heel relaxed. In de avond heb ik nog een stukje gewandeld om aan mijn dagelijkse stappen doel te komen en toen vond ik het wel goed. Het nadeel van in de avond wandelen is wel dat het alweer vroeger donker wordt. Iets waar ik totaal niet van hou. Even omschakelen weer als ik naar buiten ga of eerder op de avond naar buiten.

Goed begonnen

Zondag in de gym

Zondag was ik vroeg wakker en stond ik voor 8 uur al in de gym. Ik ben een uur bezig geweest en dat was mega lekker. Mijn schema van vorig jaar heb ik erbij gepakt en daarmee ben ik lekker aan de slag gegaan. Volgende keer kunnen een aantal gewichten omhoog maar sommige mogen omlaag. De laatste twee oefeningen daar had ik geen energie meer voor over. Werk aan de winkel om die aan het einde toe te kunnen voegen.

De aantal stappen voor de zondag werden natuurlijk ook weer gezet. Terwijl ik wandelde zocht ik naar Pokemons die ik nog niet had in mijn index en dan vliegt die wandeling weer voorbij. Mocht je ook pokemon go spelen mijn trainer code is: 7880 9363 7952. Het leuke is dat de game blijft vernieuwen en uitbreiden. Ik hang al een tijdje op level 36 maar snel zal dit zeker level 37 worden. Wel benieuwd hoe lang ik over dat level ga doen.

De maand september ben ik op deze manier goed begonnen. Hopelijk kan ik dat de komende weken doorzetten. Door te sporten en meer te bewegen hoop ik meer energie te gaan krijgen. Dus dat is het doel voor deze maand.