buiten mag

Lianne Keemink – Dingen anders doen als je niet naar buiten mag

Op 6 april 2022 verschijnt Je kan het (doen!) van Lianne Keemink. Dit is haar derde zelfhulpboek. Tussendoor schreef ze nog een e-book die paste bij de coronatijd. Dingen anders doen als je niet naar buiten mag kwam tot stand na aanleiding van haar boek Dingen anders doen en de huidige tijd. 

Dingen anders doen als je niet naar buiten mag is een miniversie van Dingen anders doen. Het is toegepast op de gewoonte veranderingen waar velen van ons te maken mee kregen doordat alles in ons eigen huis plaats vond. Thuis werd voor velen ook hun werkplek, sportschool, ontspanplek, alles gebeurde vanuit huis. Lianne schreef een luchtig verslag over de veranderingen in deze tijd en deelt tips in haar e-book.

Het niet perfect hoeven doen zorgt ervoor dat ik het wel blijf doen.

Doordat Dingen anders doen als je niet naar buiten mag een e-book is vergat ik hem te lezen in de tijd dat het e-book verscheen. Ik ben een fysieke lezer. Toch zocht ik opeens iets te kezen op mijn telefoon omdat ik geen boek bij me had. Toen zag ik dit e-book van Lianne Keemink en ben ik direct gaan lezen. Lianne haar schrijfstijl vind ik zo fijn en toegankelijk, met de nodige humor. Ik zat direct lekker in het boek dat ik het lastig vond om te stoppen met lezen.

Je hoeft geen zin te hebben om dingen die goed voor je zijn toch te doen. Sterker nog hoe meer je oefent met het ook-zonder-zin-doen hoe makkelijker het wordt

Aan de hand van eigen ervaring deelt Lianne tips die voor iedereen toepasbaar zijn. Ondanks dat we nu niet meer in de situatie leven van toen ze dit e-book schreef zijn veel dingen zeker toepasbaar. Lianne schrijft het op zo’n fijne manier dat je het niet raar vind dat je iets nog niet doet maar je wel gemotiveerd wordt om te proberen. Bijvoorbeeld de pomodorotechniek. Daarnaast is het voor mensen die nog geen boek van Lianne hebben gelezen een goede kennismaking met haar. Je kan het boek hier downloaden.