Linda de columns

Linda de columns

Naast de romans, chicklit, thrillers en andere genres die ik lees vind ik het ook wel eens fijn om niet een heel lang verhaal te lezen maar gewoon even een column van twee bladzijdes, voor het slapen of gewoon lekker tussendoor als ik even wat wil lezen. Linda de columns is daar ideaal voor.

Linda de columns is alweer een tijd uit hij is namelijk van het jaar 2011 en het zijn de columns die in de Linda van de maanden/jaren ervoor stonden. Natuurlijk zijn de columns vaak gebaseerd op dingen die toen in het nieuws waren of actueel maar dit is niet storend en je kan ze lezen zonder het nieuws van dat moment te weten. Het boek bevat 88 columns over uiteenlopende onderwerpen. Van verzamelen, bekend zijn, het koningshuis en opvoeden tot een wel heel sexy slipje.

Linda-de-columns-1

De columns lezen lekker makkelijk weg en hebben leuke onderwerpen waarom je moet lachen en waardoor Linda niet alleen de presentatrice is maar ook de vrouw, moeder, zus, vriendin die ze is. Door het lezen van de columns komt er een persoon bij en niet alleen wat je op tv ziet. Linda schrijft grappige, mooie en soms ontroerende columns die je zelfs aan het denken zetten!

Linda-de-columns-2

Hij is niet recent meer maar toch kon ik genieten van deze verzameling columns. Wil je dat ook dan kan je hem hier bestellen Linda de columns