Live Love Run Boekpresentatie

Live Love Run Boekpresentatie

Een paar weken geleden kwam er op de blog van Annemerel een stukje voorbij over haar boekpresentatie in samenwerking met Run2day. Zie onderstaand haar tekst en ja het stukje van Carrie kan ik me zeker herinneren. Het leek mij super leuk om bij haar boekpresentatie aanwezig te zijn en daarna ook nog een stukje te gaan hardlopen onder begeleiding van een trainer. Ik schreef Rianne en mij in om daar heen te gaan.

Annemerel heb je nu nog niet genoeg over je boek geschreven? Nee. Ik heb jullie gewaarschuwd dat het de komende tijd vooral boek-boek-boek-boek zal zijn. Het is nu eenmaal hetgeen dat me het meeste bezighoudt. Maar nu heb ik echt echt leuk nieuws, ik ga met mijn boek op ‘tour’ net als Carrie in de aflevering ‘The Big Journey’ in Sex and the City. Alleen ben ik geen opening act voor een hond, als het goed is… (je moet die aflevering gezien hebben wil je weten waar ik het over heb, ik heb geprobeerd een samenvatting te schrijven maar het werd niet zo leuk als ik hoopte…). Samen met Run2Day ga ik in tien dagen tijd langs vijf steden in Nederland en jij kunt er bij zijn!

Tijdens de avond zal ik een stukje over mijn hardloopjourney vertellen, ik zal een stukje voorlezen uit het boek, vragen beantwoorden en als je wil, signeer ik ook je boek! Aan het eind van de avond zullen we ook een stukje gaan hardlopen, onder begeleiding van een Run2Day trainer.

Live-love-run-boekpresentatie-2

Donderdag 18 januari om 20:00 uur staat er bij mij en Rianne in onze agenda Live Love Run Boekpresentatie. De boekpresentatie van Annemerel. We hebben er enorm veel zin in maar eerst even eten bij Happy Italy voor we naar de Run2day winkel gaan. We zijn al best snel klaar met eten en omdat er wat mensen staan te wachten op een lege tafel gaan we maar weg en besluiten we te gaan wandelen. Van een afstandje zie ik al iemand staan voor de Run2day winkel. Nikes aan haar voeten, hardloopbroek aan en een Iphone met roze hoesje in haar handen. Dat kan maar één iemand zijn. Ja, Annemerel staat al voor de deur te wachten dus het wordt geen wandeling maar al gezellig voor de winkel al wat kletsen. Ze vind het erg leuk om te horen dat ik haar boek niet in één keer uit lees maar elke keer een stukje lees en het boek er mooi vormgegeven uit vind zien.

Live-love-run-boekpresentatie-3

Het duurt gelukkig niet lang meer voor we naar binnen kunnen want echt warm is het niet. Binnen kijken we wat rond in de winkel en daar wordt je toch echt best hebberig van. Al die leuke kleurtjes en mooie designs. De handschoenen van Nike met Just do it erop in geel roze of roze zwart die zijn zo ontzettend leuk! Maar ik heb al een paar handschoenen en draag ze vaker niet dan wel dus ik besluit ze niet te kopen. Annemerel vraagt of ze mijn boek mag signeren, ze wil heel graag mijn boek signeren want ze heeft die dag nog geen boek gesigneerd. Natuurlijk mag ze dat, ik vind het altijd erg leuk om gesigneerde boeken te hebben en met een tekst erbij en mijn eigen naam erin nog specialer. Ik vind de tekst die ze erin heeft gezet echt super leuk en zonder dat ze het  weet past hij ook zeker bij mij want nu staat er Live Love Run & have fun en dat is wat ik wil.

Live-love-run-boekpresentatie-4

Wanneer iedereen gearriveerd is gaan we naar beneden naar een ruimte waar allemaal marathon Rotterdam gerelateerde spullen staan. Een super leuk shirt, posters en allerlei krantenknipsels over De Marathon. Annemerel gaat daar haar verhaal doen en we mogen vragen stellen. Haar verhaal is herkenbaar, niet alles natuurlijk want ik heb geen halve marathon als eerste wedstrijd gelopen en een marathon daar ben ik ook nog niet maar wel het gedeelte van vroeger niet sportief en nu niet zonder hardlopen willen/kunnen. Ze verteld spontaan en de kaartjes die ze in haar handen heeft die gebruikt ze echt niet zoals ze zelf aan het begin ook al aangaf. Natuurlijk stel ik ook een paar vragen maar op zo’n moment is het altijd lastig want wat wil je nou echt vragen. Achteraf thuis besef ik nog waarom heb ik niet gevraagd hoe ze op het idee is gekomen dit boek te schrijven en in deze vorm. En natuurlijk nog een aantal vragen maar ja op het moment daar kwam ik niet op die vragen.

Live-love-run-boekpresentatie

In elke stad was er na de presentatie een hardlooprondje en daarna de beroemde hardloopselfie. Helaas kregen wij pas in de middag te horen dat we niet zouden gaan hardlopen. Enorm balen want mijn hardlooprondje had ik uitgesteld speciaal voor deze avond. Gelukkig ging ik met een hardloopsmile naar huis en dat alleen al door hardloop inspiratie. Natuurlijk hebben we wel een selfie met heel de groep gemaakt. Foto via annemerel.com

Wilma van de Run2day Rotterdam winkel vertelde ook nog wat over hardlopen en haar gevoel erbij dat straalt ze helemaal uit, heerlijk om naar te luisteren.

Live-love-run-boekpresentatie-5

Annemerel bedankt voor je enthousiasme, je verhaal en dat je een boek hebt uitgebracht. Ik ga lekker verder lezen en me nog meer laten inspireren, wat ik van het boek vond volgt later maar tot nu toe ben ik alleen nog maar enthousiast. Dat fijne Pleuris end dat ga ik zeker ook een keer lopen en hoe meer ik je erover hoorde vertellen hoe je geniet van de lange afstanden des te slechter ik kan wachten tot ik weer de kilometers boven de 10 en 15 aantik en kan verder trainen naar mijn eerste Marathon. Ik ga een plan maken.

Bewaren