Loes den Hollander - Nooit alleen

Loes den Hollander – Nooit alleen

Wanneer ik goede verhalen hoor/lees over schrijvers of schrijfsters wil ik graag ook deze ervaring hebben. Vaak ben ik na het lezen van een boek door een enthousiaste reactie het eens met het enthousiasme maar er zijn ook boeken geweest waar ik niet doorheen kwam.

Een ideale manier om bekend te worden met schrijvers zonder dat je een boek van 300+ pagina’s moet lezen zijn de korte verhalen die ze schrijven. Loes den Hollander schreef Nooit alleen ter gelegenheid van Juni maand van het spannende boek 2013. 95 bladzijdes die voorbij vlogen.

Nooit alleen gaat over Aline, haar man Giel en hun buurvrouw Guusje. Aline denkt een gelukkig leven te lijden maar haar buurvrouw verteld haar andere dingen. Vanaf dat moment wordt ze onzeker en vertrouwd ze Giel niet meer. Door het lezen van dit verhaal weet ik dat een boek van Loes den Hollander vast ook in de smaak zal vallen. In dit boek was het trouwens erg fijn dat de andere persoonlijkheden van Guusje in een ander lettertype waren. Zo was er een duidelijk onderscheidt in de personages.

Welk boek van Loes den Hollander raad jij mij aan om te lezen?