hot

Lucy Vine – Hot Mess

Aangekondigd als een moderne Carrie Bradshaw meets Bridget Jones. De boeken en films van Bridget Jones heb ik gezien, de boeken, serie en de films van Carrie Bradshaw heb ik meerdere malen gezien. Ik ben enorm benieuwd of dit de combinatie is van Carrie en Bridget. Is het genieten vanaf het begin of moet ik eerst kennis maken met Ellie Knight.

Hot Mess [zn.] – een aantrekkelijk persoon, die zich regelmatig in een staat van chaos bevindt.

Heb je weleens aan een zondagse brunch gezeten terwijl je nog rook naar zaterdagnacht?
Regelmatig je bed, Netflix en pizza verkozen boven menselijk contact?
Of nog steeds de huur van je muffe appartement niet opgezegd omdat hij zo lekker goedkoop is?

Ontmoet je soulmate, Ellie Knight.
Haar leven… loopt niet bepaald zoals gepland. Ze haat haar baan, haar vrienden beginnen allemaal te settelen en zich voort te planten, en haar huisgenoten zijn ronduit bizar. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een ‘hot mess’. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar?

Heel eerlijk had ik meer van Hot Mess verwacht. De lat werd best hoog gelegd met de vergelijking van Carrie Bradshaw. Het neemt niet weg dat ik genoten heb van het boek en zeker heb moeten lachen om de situaties waar Ellie in terecht komt. Het is lekker gemakkelijk geschreven en heel erg van deze tijd met Tinder, swipen en tinderdates. Het is niet alleen maar grappig want er komt ook een stuk rouwverwerking in voor al wordt hier niet heel serieus maar ook meer grappig op ingegaan. Hoe verder ik in het boek kwam hoe meer ik begon te genieten van het verhaal en het einde is niet een standaard einde dat is wel erg lekker want dat verwacht je natuurlijk wel.

Iets wat ik heel overbodig vond in het boek was het boek wat Ellie haar vader schrijft het moet een vijftig tinten grijs achtig boek zijn maar ik vond het gewoon irritant en sloeg dit dan ook over, heb wel gelezen dat anderen het leuk vonden maar dit is natuurlijk iets heel persoonlijks.

Heb je zin in een lekker verhaal over tinderdates en de weg vinden in de wereld vol stelletjes voor € 17,50 is Hot Mess te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij A.W. Bruna

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren