kleuravontuur

Maandala’s een astrologisch kleuravontuur

Een astrologisch kleuravontuur dat beleef je met dit grote mandala kleurboek. En met groot bedoel ik echt wel groot. Het formaat is namelijk 30 x 30 cm. Wat voor mandala’s natuurlijk wel nodig is want je hebt de ruimte nodig om natuurlijk een grote astrologisch kleuravontuur te maken.

Een kleuravontuur

Dit mandala kleurboek is echt een kleuravontuur en uitdaging. Een uitdaging omdat dit echt next level mandala’s zijn. Een aantal mandala’s zijn gemakkelijk en hebben aardig wat ruimte om met je stiften aan de slag te gaan. De uitdaging zit hem in de mandala’s waar de ruimte heel klein is tussen de verschillende patronen. Voor deze mandala’s heb je dus echt geduld en rust nodig. Geduld en rust is wat ik juist vind in het bezig zijn met inkleuren van mandala’s.

kleuravontuur

Maandala’s is niet zomaar een kleurboek. Het is een kleuravontuur: een boek waarin je wordt meegenomen op een astrologische reis door de mooiste figuren en patronen. Tijdens het vullen van de ronde, symmetrische vormen kom je compleet tot rust en kun je je gedachten even helemaal loslaten. De bladzijden in dit boek zijn enkelzijdig bedrukt op hoogwaardig papier waardoor je er met verschillende soorten materialen op kunt werken. Het extra grote formaat van dit boek laat de mandala’s nog beter tot hun recht komen. Kleur, geniet en ontspan!

kleuravontuur

Aan de slag met stiften en potlood

Mooie creaties als deze vind ik altijd mooi om met stiften in te kleuren. De kleuren pakken er dan mooier uit vind ik omdat het vaak sprekender is. Een maandala zoals hierboven is dat mogelijk er is genoeg ruimte voor de punt van de stiften maar hieronder zie je de fijnere creaties. Bij deze fijnere is het lastig om met stift aan de slag te gaan dus bij deze worden het de potloden die geslepen worden en waar ik mee aan de slag zal gaan.

Nog even een inzoom op de details van een maandala. Soms is het lastig de eerste kleur te zetten omdat ik een mooie kleurschakering wil maar eenmaal aan de gang dan loopt het helemaal vanzelf. Het is verslavend om aan de slag te gaan met een creatie. Ik ben zo uren verder en een mooie kleurervaring rijker.

Wil je net als ik tot rust komen na het werk en lekker verdwalen in maandala’s dan moet je zeker aan de slag gaan met dit kleurboek. Voor je het weet ben je uren verder en helemaal ontspannen. Maandala’s is te koop voor € 15,99 bij Bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC