Margriet Winter Fair 2014

Margriet Winter Fair 2014

Afgelopen vrijdag is de 14e editie van Margriet Winterfair geopend door Leontine van den Bos en Patty Brard. Samen met mijn moeder was ik hier aanwezig en genoten wij van een gezellige dag in winterse sferen.

Rond tien uur liepen we de beurshallen in. De lichtjes kwamen ons al tegemoet. We waren voorbereid en liepen gelijk naar de inschrijving van de workshops. Wat een rij stond daar, niet normaal zoveel mensen. Zouden we nog naar onze workshop naar keuze kunnen dit jaar? Na zeker een half uur konden wij ons inschrijven en er was nog plek. Boekvouwkunst workshop plekjes voor ons.

Voordat we naar de workshop konden hebben we nog even rond gelopen. Er stonden veel kraampjes met kleding, sieraden, haaraccesoires, make-up en eten.

Om kwart voor 12 konden we aanschuiven voor de workshop. Boekvouwen is echt super leuk! Ja het is moeilijk om een streep in een boek te zetten, de pagina’s om te vouwen maar zodra je een boek kiest om er iets moois mee te maken is het niet erg, dan heeft het een doel. We vonden het allebei erg leuk om te maken en we hebben twee patronen gekocht zodat we die zelf kunnen gaan maken.

Tegen 1 uur gingen we naar het theater. De margriet winter fair werd geopend en na de opening kwam LA the voices. Die gasten zijn echt goed en wat een volume komt eruit. We hebben erg genoten van het optreden.

In de middag hebben we lekker rond gelopen, leuke dingetjes gekocht, lekker eten geproefd en gewoon lekker rond gelopen en genoten. Helaas zat de andere workshop die we in de middag wilden doen vol.

In villa margriet was Gerrit de Jager aan het tekenen, helaas was het te druk om een persoonlijke kaart te laten maken. Als ik later terug zou komen zou hij wel een tekeningetje kunnen maken. Na half 5 kwam ik terug en was ik nog net op tijd om een tekeningetje te laten maken. Echt fantastisch om te zien met hoeveel gemak hij een tekeningetje maakt. Mijn persoonlijke tekeningetje gaat een mooi plekje krijgen.

We sloten de dag af met een heerlijke Belgische wafel.