Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair

De Margriet Winter Fair een evenement voor vriendinnen, zussen maar ook voor moeder en dochter. Drie weken geleden kreeg ik een email van de vierstroom dat ik twee kaartjes had gewonnen voor de winterfair. Dat maakte mij en mijn moeder erg blij een dagje samen naar de margriet winter fair leek ons wel erg leuk.

Zaterdagochtend rond kwart voor negen pikte ik mijn moeder op om samen met de auto richting Utrecht te rijden. Het laatste stukje gingen we met de tram en toen kon onze dag beginnen. De entree was gelijk al super leuk, allemaal mooie lichtjes, oude covers in het groot, verlichte bomen, gewoon erg mooi.

Margriet Winter Fair

Natuurlijk gingen we ook even een kijkje nemen in villa margriet en deden we social door een foto te maken in het fotohokje en the sharen op facebook.

Margriet Winter Fair

Om 1 uur begon er het optreden van LA the voices en ik moet eerlijk zeggen dat het erg goed was. Normaal luister ik hier niet naar maar mijn moeder vind het erg goed en daar moet ik haar vanaf nu gelijk in geven. De nieuwe cd kwam de dag dat wij op de winter fair waren uit en natuurlijk heb ik hem voor mama gekocht en ze heeft hem laten signeren. Ik vind het wel een heel mooi cadeau voor haar verjaardag al zeg ik het zelf.

Margriet Winter Fair

Op de hele fair waren leuke inspirerende tentjes aanwezig, kon je dingen proeven zoals heerlijke appels en tomaten maar ook gebakken banaan en poffertjes met garnalen of kip. Hieronder wat inspiratie materiaal van een leuke inspirerende en hele gezellige dag.

Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair

 De dag sloten we af met het krullen van mijn haar (wat helaas maar een aantal uurtjes bleef zitten) en een heerlijke wafel. Met een margriet goody bag, een tasje met honing, en allemaal receptjes en foldertjes gingen we weer richting huis. De zin om ons huisje in kerstsfeer te brengen is nu wel een beetje gekomen en er is een idee in de maak wat ik heb gezien tijdens deze margriet winterfair maar daar zullen jullie later meer over lezen.