Marlies Dekkers – Retrospective

In 2008 bezocht ik Retrospective Exhibition ’15 years marlies|dekkers’ een tentoonstelling in Rotterdam’s Kunsthal. De tentoonstelling was gevuld met Marlies’ favoriete kunst, foto’s, films en haar eigen ontwerpen. Super mooi vond ik deze tentoonstelling die was verdeeld in verschillende secties en thema’s. Erg jammer is wel dat ik mijn camera in de auto had laten liggen en daardoor alleen een paar foto’s met mijn telefoon heb kunnen nemen. Ik had kaartjes voor deze tentoonstelling gewonnen en daarbij hoorde ook het boek retrospective, een boekje dat je kennis laat maken met de geschiedenis van Marlies Dekkers. Van op een zolder kamertje tot internationale verkooppunten. Tussen de teksten door staan mooie foto’s van de collecties.

 Marlies Dekkers - Retrospective

Een aanrader is het niet echt maar mocht je geinteresseerd zijn dan is het zeker een leuk boekje. Hij is lekker klein, gemakkelijk geschreven en de afbeeldingen zijn een fijne toevoeging.

 marlies-dekkers