Me zus & me zo

Me zus & me zo

Me zus & me zo ene boekje voor en door zussen. Ik ben een zusje, ik heb een zus en ik zou niet weten wat ik zonder mijn zus zou moeten. Al heel ons leven bij elkaar alleen met vakanties veel kilometers van elkaar verwijderd maar ernaast niet verder weg dan een kwartier. Zussen zijn we, we hebben er niet voor gekozen en gelukkig kunnen we het maar al te goed met elkaar vinden. Niet voor iedereen is dit zo.

zus

Je hebt zussen door bloedband, schoonzussen, stiefzussen of zussen door gevoel. Zussen die heel veel jaren ouder zijn, tweelingzussen, zussen op afstand of heel dichtbij, zussen die er niet meer zijn en zussen die je beter wilt leren kennen. Allerlei soorten zussen en voor al die zussen is het boekje Me zus & me zo. Het boek Me zus & me zo gaat over zussen want er is geen band zo sterk als deze. De band tussen zussen is uniek en bijzonder zo anders dan een vriendschap en dat maakt het mooi.

zus

Me zus & me zo is geschreven en samengesteld door twee zussen Rachel & Eva Stolk. Ze hebben gezorgd voor een leuk boekje wat je cadeau kan doen aan je zus. Het staat boordevol anekdotes, zussen in gesprek, gedichtjes, tips, quotes. Het is leuk om cadeau te omdat het herkenbare teksten bevat, je gaat lachen om stukjes die zussen over elkaar schrijven. Een leuk en mooi vormgegeven boek met foto’s illustraties en mooie quotes een cadeautje om te krijgen en geven.

zus

Naast de leuke teksten, herkenningen en nog meer doet het me ook beseffen hoe speciaal de band is tussen zussen. Ik zou niet moeten denken aan een leven zonder mijn zus. Mooi dat een boekje hiervoor kan zorgen dat je hierbij weer even stistaat.

Het boekje kost € 14.99 en te koop via o.a. bol.com

Koop bij bol.com

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Kok