Merel Morre - Met mijn ogen dicht ik alles heel

Merel Morre – Met mijn ogen dicht ik alles heel

Van Palmslag kreeg ik Met mijn ogen dicht ik alles heel van Merel Morre. Ik had nog niet gehoord van Merel Morre. Ik was erg benieuwd wat ik zou aantreffen in het boekje. De voorkant vind ik erg leuk gedaan met de letters voor de helft en het canvas uiterlijk. Automatisch kan je de tekst lezen en toch staat het er niet helemaal.

Merel Morre - Met mijn ogen dicht ik alles heel
Merel Morre is stadsdichter van Eindhoven. Ze schrijft gedichten en korte teksten. De teksten zijn eerlijk, echt en ik kan me er in vinden. Op Twitter dicht ze over actualiteit en kan je zien wat ze nog meer schrijft.

Met-mijn-ogen-dicht-ik-alles-heel-2

69 gedichten, gedichten die je op elk moment van de dag kan lezen. Die je doen nadenken over een situatie. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht bij het ene gedicht en bij de andere is een herkenning. De gedichten gaan over Facebook, leeftijd, het perron, allerlei dagelijkse dingen.

De gedichten zijn bij een paar keer lezen ook nog goed, leuk en om over na te denken. Het boekje zal over een tijdje vast nog eens uit de kast gepakt worden en de berichtjes op twitter lees ik met plezier.