Merry Christmas to you

Merry Christmas to you

Have yourself a merry little Christmas Let your heart be light From now on Our troubles will be out of sight…….. Kerst, met zijn liedjes, films en veel lekker eten. Kerst is elk jaar anders maar toch ook weer hetzelfde. We staan stil bij de goede dingen in het leven, vergeten het slechte en proberen te genieten van onze geliefden, familie en vrienden. 

Met de feestdagen ben ik graag samen met de meest belangrijken in mijn leven (mits dit kan kwa afstand aangezien niet iedereen dichtbij woont). Naast mijn mannetje, ouders, zus en schoonouders zien deze dagen en gezellig samen door te brengen ben ik zo blij als een kind als ik thuis kom en mijn kleintjes komen heerlijk bij me liggen. Dat is wat kerst is ook voor mij, genieten met mijn kleine vriendjes. Nou doe ik dit eigenlijk het hele jaar door ook maar dan extra en ook hun worden verwend met een kerstmaal.

Merry-Christmas-to-you-2

Vandaag begin ik met een rondje hardlopen. Niet om alvast die extra stukken vlees eraf te rennen maar om te genieten van de wereld die ik alleen heb. Om bij huizen naar binnen te kijken en die gezelligheid te zien, de lichtjes zien branden al zo vroeg in de morgen en gewoon te genieten. Verder is er natuurlijk het nodige eten met een lunch, brunch, diner bij vrienden, familie, thuis you name it.

Merry-Christmas-to-you-1

Wat je ook doet deze dagen geniet ervan. Ben je aan het werk, geniet toch ook want jij bezorgt iemand een fijnere kerst door voor ze te werken. Al dat eten wat je naar binnen werkt gewoon doen! Want alles wat je nu eet zorgt niet voor de extra kilo’s. Lach en geniet dan weet ik zeker dat ook jij een fijne kerst zult hebben. Fijne kerstdagen voor jouw en je geliefden.