feather

Mijn Black Journal – Bohemian Feather

De journal waar ik het meeste in schrijf is mijn Black journal een paarse met gouden stippen. Hij zit al best vol maar gelukkig heb ik mijn 2021 journal al binnen. De Bohemian Feather black journal is binnen en ik ben al begonnen om de basis voor 2021 te maken.

feather

De verschillende Black journals

Mijn black journals zijn kwalitatieve, hardcover notitieboeken met door en door zwart papier met witte dots. Je kunt haast niet om hun opvallende verschijning heen! Deze journals springen er echt uit met hun opvallende covers. Mijn eerste black journal is paars met gouden stippen, ik vind dit echt een mooie kleur paars en die gouden stippen maken het echt een luxe journal. Tegelijkertijd verscheen toen de Black Panther. Nu zijn er twee nieuwe verschenen de Bohemian Feather en de Monstera. De Monstera is ook echt heel mooi. Binnenkort wordt het uitgebreid met weer een nieuwe versie Red velvet en Black velvet en deze zijn zelfs op 140 grams papier.

Ik heb de Bohemian Feather. Deze journal heeft een leather look en feel. De veren zijn in de journal gepreegd en voorzien van zwarte inkt. Wanneer je de cover voelt dan voel je echt de lijnen van de veren. De veren zijn echt heel mooi en echt de bohemian look. Deze look is echt prachtig.

Journalen met de Black journal pennenset

Op de zwarte notitiepagina’s kun je prachtige dingen maken met markers, brushpennen of gelpennen in wit, metallic en neon. Ik gebruik mijn Black journal pennenset hiervoor. In deze journal ben ik met goud begonnen om de basis neer te leggen. Op het 100 grams, zwarte papier heb je geen kans op doordruk. Dat vind ik echt heel fijn zo kan je allerlei materialen gebruiken. De stipjes staan op 5 mm afstand van elkaar, wat ‘Mijn black journal’ uitermate geschikt maakt om in te bulletjournalen.

De journal is voorzien van twee leeslinten, een pennenelastiek, een elastiek om hem dicht te houden en een envelop achterin om spullen in op te bergen. Ik ben al begonnen in mijn journal voor 2021 om de basis te leggen. Hoe je de basis van je journal vastlegt kan je lezen in het inspiratieboekje wat er in de journal zit. Dit boekje kan je eruit halen. Een pluspunt van de Black journal vind ik dat hij nog helemaal leeg is er zijn geen pagina’s voorbepaald.

Wil je eens wat anders dan een normale journal neem dan de Black Journal Voor € 19,99 is dit boek te koop bij bol.com (via deze link is hij duurder maar zit de verzendkosten er wel al bij in) (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC