pennenset

Mijn Black Journal pennenset

Mijn Black Journal vind ik echt heel fijn en tof om in te journalen. De kleuren van afbeeldingen en van de juiste pennen komt echt heel goed naar voren op het zwarte papier, beter dan het crème papier van een normale journal. Mus creatief heeft een mooie pennenset ontwikkeld speciaal voor de black journals.

Deze pennenset van ‘Mijn black journal’ bevat 10 neon gelpennen en 5 metallic brushpennen die uitermate geschikt zijn om mee te schrijven, handletteren en tekenen in de journals van ‘Mijn black journal’. Op het zwarte papier van deze journals heb je pennen nodig die een dekkende laag inkt van een heldere kleur geven, om zo een mooi en scherp contrast te vormen met de donkere ondergrond. Door de grote kleurenvariatie is deze set enorm veelzijdig en maak je de mooiste journalpagina’s!

pennenset

5 metallic brushpennen zijn in de kleuren zilver, goud, paars, blauw en groen. Kleuren die heel algemeen en vaak gebruikt worden. Persoonlijk ben ik altijd fan van zilver en goud op zwart papier. Goud geeft altijd een luxe gevoel en zilver kleurt gewoon heel mooi op zwart. In deze set zit een blauw die er echt heel mooi uit komt te zien. Hierboven zie je alle brushpennen met een streep en een tekst.

Onder de brushpennen zie je de neon gelpennen. Ik heb heel wat pennen in mijn bezit en de laatste pagina van mijn black journal is heel wat teststrepen op gezet. Veel pennen hebben de test niet doorstaan en daarom kwam ik op best dure pennen van zilver, goud en wit gekocht bij de Bruna. Ik denk ongeveer € 3,- per stuk maar die doen het perfect en laten goed de kleur zien.

Toen kreeg ik deze doos toegezonden en kon ik niet wachten om de neon gelpennen en bruhpennen te testen. Ik pakte direct een zwart vel papier en ging strepen zetten en teksten schrijven. De neon gelpennen springen van het papier af. Welke kleur mijn favoriet is? Blauw vind ik echt super mooi. Hierboven zie je duidelijk hoe blauw eruitziet als je een stuk tekst op zwart schrijft. Lichtroze is voor mij favoriet al komt deze op de foto boven niet tot zijn recht.

De neon pennen zijn doorzichtig en daardoor zie je duidelijk welke kleur je pakt. De doppen sluiten goed af doordat ze echt klikken op de pen. De brushpennen zijn in zijn totaal de kleur van de stift. Paars vind ik alleen meer roze lijken dan echt paars maar dat vind ik juist wel fijn want ik houd meer van roze. Hieronder zie je de punt van de brushpennen. Een mooie flexibele punt heeft de brushpen.

Hieronder heb ik de kleur van de paarse brushpen getest op wit en op zwart papier. Daarnaast heb ik het vergeleken met de action pennen. Op het witte papier komen beide kleuren nog goed naar voren maar op het zwarte papier zie je dat de mus brushpennen veel beter zijn dan de action pennen. Links is de mus brushpen en rechts de actionpen.

Wanneer gebruik ik de gelpennen en brushpennen? Hieronder zie je me de witte gelpen gebruiken voor de maandpagina. Ik schrijf mijn journal deze maand vol met de witte gelpen en de brushpennen gebruik ik om te tekenen. Wit vind ik heel dekkend en hieronder zie je hoe dat eruit ziet.

Wil je meer zien van wat ik met deze pennenset doe dan zou ik mijn instagram in de gaten houden want daar laat ik af en toe in de stories of mijn feed zien wat ik ermee maak. Mijn Black journal pennenset is voor €19,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.) Dit is ongeveer € 1,35 per pen.

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus

Bewaren