washitape

Mijn Black journal washitape

Wanneer je me al een tijdje volgt heb je al vaker mijn black journal voorbij zien komen. Het afgelopen jaar heb ik een mooie paarse journal gevuld en momenteel ben ik begonnen in the feather black journal. Deze journal is voor het nieuwe jaar en daarin kon ik gelijk aan de slag met mooie nieuwe washitape.

Washitapetoren

Van de black journal lijn is er nu een washitape toren met allerlei verschillende soorten washitape. In de washitapetoren van ‘Mijn black journal’ vind je wel 15 rolletjes washitape: tien rolletjes van 15 mm breed en vijf rolletjes van 8 mm breed. Onmisbaar, want washitape vrolijkt je black journal niet alleen op, het is ook erg handig. Je maakt er makkelijk kolommen mee, deelt je lay-out simpel in of gebruikt het om aan de hand van kleurcodes razendsnel door je journal te navigeren. En de washi’s zijn ook nog eens prachtig om te zien: door hun felle kleuren spatten de patronen, glitters en effen tapejes van je zwarte papier af.

washitape

Verdelen in categorieën met washitape

Wanneer ik mijn nieuwe journal pak kan ik makkelijk navigeren in de verschillende categorieën die ik in het begin van mijn journal heb gemaakt. Elke categorie heb ik met een andere kleur washitape voorzien. Alle onderkanten van de pagina’s hebben hun eigen kleur. Ik vind dit super vrolijk en handig.

De 5 smalle rolletjes zijn 8 mm breed, de kleuren zijn prachtig. Koper, paars, aqua, glittergoud en glitterrood. De glitterkleuren zijn echt prachtig en glittergoud is zeker favoriet met aqua. De 10 brede rolletjes zijn 15 mm breed en heel divers in design. Deze zijn niet in een effen kleur maar voorzien van een print, van panter tot de regenboog en van veren tot bloemen. Mijn favoriet van deze vind ik heel lastig, de rood met goud is heel mooi.

Kwaliteit van de tape

De washitape blijft goed zitten wanneer je hem geplakt hebt in de journal. Wanneer je scheef gaat kan je dit nog wel herstellen omdat het niet gelijk vast vast zit en dat vind ik fijn omdat er wel eens kans is dat ik niet helemaal in één keer recht plak en dan is het toch fijn dat het een beetje bijgesteld kan worden. Op dit moment heb ik de washitape alleen nog onder en bovenaan mijn pagina’s gebruikt maar het is ook ideaal om te gebruiken om een kader of een lijn te maken op je pagina’s.

Ik ben heel benieuwd welk rolletje er als eerste op is. Her is maar goed dat er geen roze in zit want dan had ik het al geweten.

Wil je jouw Black Journal ook voorzien van mooie washitape Voor € 14,99 is deze tape te koop bij bol.com Ik vindt dit echt een goede prijs voor deze mooie tapes en de diversiteit die je gelijk koopt. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek of iets anders via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC