Mijn bullet journal - California Dreaming

Mijn bullet journal – California Dreaming

California Dreaming zo heet de nieuwe Bullet Journal die bij Mus creatief is verschenen. Deze titel doet me denken aan het nummer van The mamas & The papas die California Dreamin heet. De cover van deze journal is echt super vrolijk. Het aquablauw met roze palmbomen doet me verlangen naar zomer. 

California

De bullet journals van MUS zijn perfect om al jouw afspraken, taken, plannen, challenges, to-dolijstjes en nog veel meer op één handige plek te bewaren. Met hun slimme uitneembare crash course zet je snel de eerste stappen om je eigen draai aan het vertrouwde plannersysteem te geven. Het omslag is afneembaar en met drie handige leeslintjes navigeer je makkelijk door je journal. De crash course zit in elke bullet journal die je koopt van de eerste tot de huidige California Dreaming. Wanneer je ook begint met journalen het maakt niet uit de crash course zit in elke versie.

Voor mezelf maak ik achterin altijd een proef pagina. Dit wordt een pagina waarop ik pennen, stiften, markers, alles kan testen hoe het omgaat met het papier. Want eenmaal gebruikt op mijn pagina zal ik het zonde kunnen vinden als de stiften doordrukken bijvoorbeeld.

De Bullet journals van Mus hebben 90 grams papier wat beige is. Beige papier vind ik heel fijn het is minder hard hoe het eruitziet. Met 240 pagina’s is het een vrij dikke journal waar je veel in kwijt kunt. Een softcover kaft met een elastiek om hem dicht te houden en drie leeslinten in verschillende kleuren.

Er is één ding wat voor mij niet hoeft aan de Mus Journals en dat zijn de voorbedrukte pagina’s. Waar al staat quote, een jaaroverzicht, index, een tracker en een landkaart. Verder vind ik deze journals echt heel fijn dus zie ik het door de vingers en begin ik na deze paar pagina’s. Ik gebruik ze voor notities, om lekker in te schrijven of echt als bullet journal.

california

Wil je ook aan de slag met jouw Bullet Journal? Voor € 12,99 is dit boek te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC