koi karper

Mijn bullet journal koi karper

Mus Creatief heeft weer twee nieuwe bullet journals uitgebracht. Een mooie koi karper editie en een vinkjes editie. De vinkjes is kleurrijk maar vind ik niet helemaal mijn ding maar de koi karper editie geeft me echt een goede sfeer. Twee grote koi karpers sieren de cover met prachtige bloemen, extra versierd met wat witte kringels. Dit is echt een cover waar ik heerlijk naar kijk als hij op mijn bureau ligt. De zachte kleuren met de mooie tekeningen daar hou ik van. 

Bovenaan zie je de bullet journal met de band en hierboven zie je de journal zonder band. De papieren band vind ik een mooie extra look geven maar zonder komen de kleuren nog mmoier uit. De band bevat een plek waar je je keys op kan zetten. Een fijne toevoeging om snel je keys te zien maar deze kan je ook op een lege pagina zetten. Om even een totaal overzicht van de cover te geven en wat een fijne look ik hem vindt hebben. Hieronder een uitgeklapte versie.

koi karper

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen… dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je journal doet, hoe bedrevener je erin wordt.

Voor wie is een bullet journal?

Voor mensen die overal lijstjes rond laten slingeren, die van pen en papier houden, die doelen stellen en hun voortgang bijhouden, die gewoonten bijhouden in een logboek, die een plan zou willen hebben of meer orde in hun leven willen en voor iedereen die een dagboek of agenda bij zou willen houden.

De leeslinten passen perfect bij de cover.

Waarvoor ga ik deze koi karper journal gebruiken

Mijn plank met journals die groeit en groeit zal je denken. Helaas hebben sommige mijn vele gebruik al niet overleefd en heb ik ze moeten weggooien. Dit vind ik enorm zonde maar het is niet anders. Spullen zijn er om te gebruiken en als ze niet meer voldoen om er een nieuwe voor in de plaats te nemen. Ik ben slecht in echt journalen. Het is tijdrovend vind ik maar dit ligt vooral omdat ik er nog niet goed in ben. Eerlijk is eerlijk ik heb er nooit echt de tijd voor genomen om er goed in te worden. Toch lijkt me een systeem om dingen terug te vinden enorm fijn. Want waar staan die aantekeningen die ik gemaakt heb van dat ene boek. Welke website moest ik opzoeken? Ja ik noteer het overal en nergens en dat is niet handig. Dus aan de slag en een systeem gaan maken. Het hoeft niet fancy met allemaal kleurtjes en tekeningen het moet effectief zijn.

koi karper

Wil jij ook aan de slag in een mooie bullet journal? De koi karper vindt je hier en de vinkjes vindt je hier. Beiden zijn voor € 14,99  te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC/Mus Creatief