veldbloemen

Mijn Bullet Journal Veldbloemen

Het jaar 2023 loopt bijna ten einde. Mijn Bullet Journal loopt daarmee bijna op zijn einde. Tijd om een keuze te maken welke ik het nieuwe jaar mee ga starten. Wordt het een rode of deze nieuwe Mijn bullet journal met veldbloemen. Deze nieuwe journal vind ik echt weer prachtig. 

veldbloemen

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen… dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je journal doet, hoe bedrevener je erin wordt.

Voor wie is een bullet journal?
  • Voor mensen die overal lijstjes rond laten slingeren.
  • Mensen die van pen en papier houden.
  • Voor mensen die doelen stellen en hun voortgang bijhouden.
  • Voor mensen die gewoonten bijhouden in een logboek.
  • Voor mensen met een plan.
  • Voor iedereen die een plan zou willen hebben of meer orde in hun leven willen.
  • Voor iedereen die een dagboek of agenda bij zou willen houden.

De journals van Mus vind ik echt mega fijn. Het formaat ben ik zeer tevreden over en het papier vind ik fijn. De juiste dikte, fijn glad maar niet te glad. De kleur van het papier vind ik mooi omdat het gebroken wit is en dat vind ik zachter dan wit en daardoor fijner om mee te werken. Op mijn TikTok account deel ik steeds meer over wat ik doe in mijn journal dus neem daar eens een kijkje.

Zeker in het nieuwe jaar wil ik meer delen over mijn journal. De opbouw, wat ik er allemaal in schrijf en de indeling. Steeds fijner vind ik het werken met mijn journal het is ontspannend om de weken aan te maken, notities te noteren en creatief te zijn. Hiernaast vind ik het ook erg overzichtelijk om op mijn eigen manier een journal bij te houden.

Ben jij helemaal in voor veldbloemen? Of wordt dit jouw journal voor de lente? Dan kan je deze Mijn bullet journal kopen bij bol.com voor 17,99. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus