vissen

Mijn bullet Journal – Vissen

Bullet Journals met een mooie kaft ik kan er geen genoeg van krijgen. Laatst had ik er één met mooie vlinders en nu met vissen. Ik hou van de sfeer die het uitstraalt. Vissen heb ik niet veel mee maar deze bujo vind ik echt heel mooi ontworpen met de kleurrijke vissen.

Een Bullet Journal voor iedereen

Een bullet journal is voor iedereen. Je kan hem op elke manier gebruiken hoe jij wilt en toch kan het soms lastig zijn om te beginnen. Te vaak zijn we perfectionistisch en willen we het goed doen. Maar het gaat niet om het goed doen het gaat om het doen. Een bullet journal kan je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kan je lijstjes erin bijhouden, het gebruiken als agenda, een plan/doel uitwerken of als dagboek of agenda gebruiken.

vissen

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen… dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je journal doet, hoe bedrevener je erin wordt.

Ga gewoon aan de slag met een Bullet Journal

De Bullet Journal van MUS heeft een fijn formaat, namelijk: 22 x 17 x 2,4 cm. Met de twee leeslinten kun je altijd makkelijk zien waar je bent gebleven of welke pagina belangrijk is. Het aantal pagina’s is 240 stuks. 240 pagina’s om te vullen met de informatie die jij wilt. Ben je nieuw met een Bullet Journal dan kan je de informatie in de bijgeleverde Crash course lezen waarin je een aantal tips kunt lezen en voorbeelden kunt zien. Één ding ga gewoon aan de slag, maak fouten en geniet van het bezig zijn met journalen. Journalen kan je op zo veel manieren doen of gewoon de journal als notitieboek gebruiken.

Natuurlijk heeft deze editie weer twee mooie leeslinten zodat je makkelijk kan vinden waar je gebleven bent. Ze steken ook mooi af tegen de blauwe kaft. Zie je daar het kleine detail aan de binnenkant? Stokstaartjes op de binnenpagina’s. Liefde voor zulke details en niet kiezen voor een effen kleur maar gewoon een mooie print.

Gebruik jij een bullet journal en waarvoor gebruik je hem? Wil je ook aan de slag met jouw Vissen Bullet Journal? Voor € 13,99 is dit boek te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC