Vlinders

Mijn Bullet Journal – Vlinders

Bullet Journals vind ik de fijnste notitieboekjes die er zijn. Ik gebruik ze echt voor hele verschillende dingen. De Bulet Journals van MUS zijn mijn favoriet en ze zijn echt super mooi. Nu is er weer een mooi nieuw design uitgebracht namelijk met vlinders. Ik vind hem zo prachtig.

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen… dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je journal doet, hoe bedrevener je erin wordt.

Voor wie is een bullet journal?

-Voor mensen die overal lijstjes rond laten slingeren.
-Wanneer je van pen en papier houdt.
-Voor mensen die doelen stellen en hun voortgang bijhouden.
-Voor mensen met een plan.
-Voor iedereen die een plan zou willen hebben of meer orde in hun leven willen.
-Voor iedereen die een dagboek of agenda bij zou willen houden.

Ga gewoon aan de slag met een Bullet Journal

De Bullet Journal van MUS heeft een fijn formaat, namelijk: 22 x 17 x 2,4 cm. Met de twee leeslinten kun je altijd makkelijk zien waar je bent gebleven of welke pagina belangrijk is. Het aantal pagina’s is 240 stuks. 240 pagina’s om te vullen met de informatie die jij wilt. Ben je nieuw met een Bullet Journal dan kan je de informatie in de bijgeleverde Crash course lezen waarin je een aantal tips kunt lezen en voorbeelden kunt zien. Één ding ga gewoon aan de slag, maak fouten en geniet van het bezig zijn met journalen. Journalen kan je op zo veel manieren doen of gewoon de journal als notitieboek gebruiken.

De looks van deze editie vind ik echt heel erg mooi. De details aan de binnenzijde met de zwarte bladzijdes en mooie blauwe vlinders erop gedrukt vind ik echt prachtig. In deze journal ben ik gelijk aan de slag gegaan om mooie pagina’s te vullen. Met een potlood trek ik eerst lijnen en dan trek ik ze over met de kleuren die ik wil gebruiken. Het meest gebruik ik zwarte fine liners in diverse diktes maar roze is voor mij ook favoriet.

Vlinders

Gebruik jij een bullet journal en waarvoor gebruik je hem? Wil je ook aan de slag met jouw vlinders Bullet Journal? Voor € 13,99 is dit boek te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC