wereld

Mijn bullet journal wereld

Journal nummer ….. Ik ben fan van de mijn bullet journal die Mus uitgeeft. Het formaat is fijn en de designs zijn nog leuker elke keer. Wanneer ik denk dit is de leukste dan heb ik pech want dan komt er een paar maanden later een leukere uit. Aan mijn collectie voeg ik nu toe Mijn bullet journal wereld

wereld

Deze wereld editie geeft een oude look aan de journal en daar houd ik wel van. Sinds begin van het jaar ben ik echt goed bezig met mijn huidige journal. Natuurlijk één van mus namelijk de veldbloemen editie. Doordat ik zo lekker aan het journalen ben raakt deze enorm snel vol. Dus de volgende journal moet binnenkort voorbereid gaan worden om in gebruik te nemen. Of dat wereld wordt of misschien toch een andere dat weet ik nog niet.

In onze digitale wereld zijn de mogelijkheden eindeloos. Op mijn telefoon staat een agenda en die kan ik synchroniseren met mijn laptop. Al mijn gegevens bij elkaar op elke plek waar ik wil. Met kleurtjes kan ik spelen om het op te leuken maar daar houd mijn simpele agenda wel mee op. Een bulletjournal geeft me de vrijheid om creatief te zijn. Meer dan alleen mijn agenda te gebruiken als agenda. Ik kan lijstjes toevoegen, bijhouden hoe de dagen waren als soort dagboek. Het allerleukste; mijn indeling. Een journal geeft me de kans om mijn indeling te maken, stickers te plakken waar ik wil en er iets moois van te maken met potlood en stiften.

Er zijn geen regels in mijn eigen journal. Toch wel er zijn twee regels. Regel één maak fouten en regel twee test pennen en stiften voor je ermee aan de slag gaat. Het papier van mus is erg fijn maar ik blijf pennen hebben die doordrukken en dat wil ik niet dus testen en dan aan de slag.

Ben jij helemaal in voor deze mooie look voor je journal met de wereld? Dan kan je deze Mijn bullet journal kopen bij bol.com voor 17,99. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus