YAY

Mijn Bullet Journal YAY People – Fit Journal

Bullet Journals veroveren een plank in mijn kast. De ene nog mooier dan de ander. Van één kleur, met goud accenten tot velvet. Mijn nieuwe journal heet YAY People. YAY, de definitie: an excited state or condition. Hoe je dit in goed Nederlands zegt geen idee, een vrolijke staat zal dan het beste overeen komen. De YAY People editie is enorm vrolijk het is een regenboog bullet journal. 

Fit Journal

De YAY People journal is een journal van Mus creatief. Over deze journals schreef ik al eerder en kan je uitgebreide informatie vinden bij de California Dreaming Journal. Dit keer laat ik eens zien wat ik met mijn journal ga doen. Een Fit journal ga ik maken van de YAY People journal. Ik vind het fijn om de onderwerpen gescheiden te houden in diverse journals.

YAY

Ik vind het fijn om bij te houden wat ik doe voor activiteiten. Het is ook goed om bij te houden om je progressie te kunnen zien en waar je goed bezig bent en waar niet. Met een vrolijke journal is dit natuurlijk leuker dan een saai schriftje.

Mijn journal heeft nog niet heel veel ingevulde pagina’s maar dit gaat vanzelf komen. Ik ben in ieder geval begonnen met de titelpagina. De titelpagina heb ik mijn naam neergezet met daarachter Fit body & Mind. Hieromheen heb ik wat tekeningetjes gemaakt die met sporten te maken hebben.

yay

De vaste pagina’s vullen

De Quote pagina die standaard in de Mus journals zitten heb ik voorzien van een mooie quote. Ik heb de gelpennen van Mus hiervoor gebruikt. Deze vind ik erg mooi in kleur en fijn in gebruik voor de journals. De index pagina heb ik nog niet ingevuld maar die zal binnenkort gevuld worden met de hoofdstukken die ik al gemaakt heb en nog ga maken. De vaste jaarkalender ga ik nog invullen en vind ik altijd erg fijn om een makkelijk overzicht op het jaar te hebben.

De standaard tracker heb ik nog nooit wat mee gedaan en de wereldkaart ook niet. Voor mij zijn dit twee dingen die er eigenlijk uit zouden mogen gehaald worden. Hierna begint de journal echt met wat ik zelf in wil vullen. Ik ben begonnen met een qoute als voorpagina voor mijn stappenteller pagina’s. Hieronder zie je hoe ik die heb ingevuld.

Verder ben ik bij maart begonnen met deze journal en de voorpagina van maart heeft een activiteiten overzicht waarop ik per kleur aangeef wat ik die dag heb gedaan. Vijf kleuren; yoga, home workout, My move, wandelen en hardlopen. Zo is er een mooi overzicht aan het einde van de maand wat ik gedaan heb. Verder in maart een overzicht van de maand waarin ik de planning voor de week in kan vullen.

Ik ben heel erg gewend om in de black journal te werken waar de pagina’s niet doorschijnen. Bij deze journals moet ik daar toch altijd weer even rekening mee houden welke pennen en stiften ik gebruik.

Er komt nog een challenge overzicht met de #deargoodwallsit en de oefeningen die ik deze maand doe in de sportschool. Wil je ook aan de slag met jouw Bullet Journal? Voor € 13,99 is dit boek te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC