advent kalender

Mijn eerste echte advent kalender

De chocolade advent kalender hebben we vast allemaal wel eens gehad. Op 1 december begin je met het eerste chocolaatje en met kerst heb je alle chocolaatjes op en ben je er klaar mee. Als je er al niet eerder klaar mee bent want spannend wordt het niet. 

advent kalender

Mijn eerste echte advent kalender

Dit jaar heb ik mijn eerste echte advent kalender. Totaal niet verwacht dat ik er één zou hebben. Al jaren wil ik er één maar dan wel iets wat ik echt leuk vind. Rianne heeft de advent van Rituals al eens gekocht en dat is wel leuk maar toch niet helemaal mijn ding. Even geleden werd ik verrast door mijn vriend met een doos die ik uit mocht pakken. Dit cadeau mocht ik nu uitpakken maar verder moest ik wachten. Een Pokémon advent kalender haalde ik uit de doos.

Wat zit er in de Pokemon advent kalender?

Wat er in achter de deurtjes zit dat weet ik nog niet want elke dag ga ik een vakje open maken. Wat er op de omschrijving staat weet ik wel. Elke dag een Pokémon cadeau! Van fanfavorieten zoals Pikachu en Lapras tot seizoensvierende Pokémon zoals Delibird, je vindt een parade van Pokémon-plezier, boosterpacks en andere verrassingen in deze adventskalender – met elke dag een nieuw item om te ontdekken!

advent kalender

Elke Pokémon adventskalender 2022 bevat:
  • 8 foil promokaarten met feestelijke stempel, waaronder 2 Pokémon V en 1 Pokémon VMAX
  • 2 Pokémon-munten
  • 2 kleurrijke stickervellen
  • 1 sidekick hanger
  • 6 Pokémon TCG: Sword & Shield Series-boosterpakketten
  • 6 Pokémon TCG 3-kaart funpacks
  • Een codekaart voor de Pokémon Trading Card Game Online

Ik ben enorm benieuwd wat ik allemaal eruit ga halen maar ik kan je vertellen dat ik dit de advent vind die enorm bij mij past.

Wat ik heel gaaf vind is dat de afbeelding aan beide kanten hetzelfde is. Heb je alle vakjes geopend is de doos niet zo mooi meer maar draai je hem om heb je dezelfde afbeelding maar dan helemaal uit één stuk.

Op naar elke dag een pokemonvakje!