Mijn eerste piercing

Mijn eerste piercing

Toen ik vier jaar geleden mijn rijbewijs haalde liet ik als cadeau voor mezelf mijn tweede gaatjes in mijn oren schieten. Een tijdje geleden zei ik thuis; “wanneer ik me beide oorbellen weer in hou en dat gaat goed, wil ik er een gaatje bij.” Soms wanneer ik wat zeg, wordt het vergeten maar mijn mannetje had dit goed onthouden en zelf was ik er ook nog steeds mee bezig. Hij bracht het van de week ter sprake; een derde gaatje of ergens anders? We gaan het deze week doen je hebt toch vakantie.

Ter inspiratie en om een beslissing te maken waar ik het gaatje wilde hebben ging ik eens kijken naar wat ik mooi vind bij anderen. Toen ontstond er een mooi pinterest bord met allerlei inspiratie. Nog steeds in dubio waar ik het zou laten doen reden we naar Rotterdam. We zijn naar Queen of Rings gegaan aan de Eendrachtsplein. Heel lang geleden is mijn vriend er geweest met een vriend van hem vandaar dat onze keuze hier op viel. Mijn eerste indruk was goed, we werden vriendelijk welkom geheten, gevraagd wat ik wilde en ik moest een formulier invullen.

Na het invullen van het formulier mocht ik verder komen en hakte ik na het laten zien aan haar wat ik mooi vind de definitieve knoop door. Een helix. Na wat uitleg ging ze aan de slag en zat er binnen no-time een gat in mijn oor. Pijn deed het niet, het was heel even gevoelig vooral aan de achterkant maar het voelde meer of dat er een gaatje ontstoken was. Ik had gekozen voor een ringetje en daar was ik heel blij mee, zelf vind ik het super leuk staan. De andere twee die ik ook graag wilde besloot ik nog even niet te doen en te kijken hoe dit zou gaan en aanvoelen.

Hoe de piercing werd gezet ging super en ook de zorg was goed. Ik ben blij dat we naar Queen of rings zijn gegaan om mijn piercing te zetten. Het was een super gave ervaring. Ik voelde er bijna niks van en ik vind het er gaaf uitzien. Het is lichtelijk gevoelig maar dat is logisch aangezien het een wondje is. Nu is het een kwestie van goed schoonhouden 2x per dag en hopelijk is het na 3 maanden goed genoeg genezen voor een andere oorbel maar zo niet dan wachten we daar nog even mee. Ik ben al druk aan het kijken wat ik leuk vind en wat ik dan ga doen.

Mijn-eerste-piercing-2

Bovenstaande foto is nog met twee onderin en de piercing bovenin. Gisteren ben ik weer geweest en heb ik mijn derde gat aan mijn beiden oren laten piercen. Deze werden weer ontzettend fijn gezet. De tweede was wat pijnlijk maar dat schijnt logisch te zijn als net je anderr gat is gedaan. Erna waren deze gelijk oke. Hier zitten staafjes in maar binnenkort dus drie zwarte knopjes op een rij. Op dit moment weet ik al dat het niet bij deze piercings blijft. Nee ik ga niet heel mijn lichaam vol piercen maar ik heb er nog wel een aantal die ik wil toevoegen. De volgende keer wanneer de bovenste mag gewisseld worden laat ik kijken of wat ik wil mogelijk is. Niet dat hij er dan al in gaat maar dan weet ik wel of het kan of niet.