Mijn expositie

Afgelopen vrijdag nam ik eindelijk een vrije dag. Het was tijd om de expositie van Piet van de Velden en die van mezelf te bekijken. Mijn expositie bestaat uit een etalage, drie muren met foto’s en een vitrinekast met diverse dingen.

In de etalage vindt je een verzameling producten. Een groot bord met o.a. portretfoto’s, twee foto’s afgedrukt op aluminium, een kleine canvas en een ingelijste foto. Als extra ansichtkaarten die ik ook hangend aan visdraad heb opgehangen. Op deze manier zijn ze allemaal te zien en natuurlijk een beetje reclame.

Bij binnenkomst links hangt er aan de smalle muur drie canvassen van tulpen alle drie op een andere manier gefotografeerd.

Bij binnenkomst rechts hangt de trap een foto die ik zelf nog steeds erg mooi gelukt vindt en het leuke is dat sommige mensen de trap herkennen ondanks dat hij niet helemaal in beeld is.

Dan gaan we rechts verder achter de balie. Daar hangen drie canvassen met herkenbare plekken uit het dorp. Het carillion, de watertoren en de kerkklokken.

De vitrinekast kwam er op het laatst bij maar ik wist gelijk wel hoe ik hem hebben wou. Bovenin geboortekaartjes die ik gemaakt heb want het feit blijft ik ben grafisch vormgever en dan is het toch leuk om ook daarvan wat te laten zien. Daaronder foto’s genomen op een trouwerij en een trouwkaart. De derde plank bevat dezelfde kaarten al in de etalage maar dan in de verpakking en de onderste plank een aantal folders, kaartjes en standaards die ik gemaakt heb.

Aan de andere kant is er nog één muur met de laatste exemplaren van mij aan de muur. De muur is mooi blauw en dat kwam wel erg mooi uit met de foto’s die ik in gedachten had voor die muur. Er hangen drie grote canvassen, een struisvogel, een toekan en Donder. Naast deze dieren muur staat nog een ezel met daarop een schaap afgedrukt op canvas. Die paste nog erg mooi in de serie en paste ook weer erg goed bij het plaatselijke.

De expositie is niet groot maar ik ben super blij met wat er hangt. Het geeft zo’n goed en leuk gevoel. Elke ochtend rij ik er langs en soms zie ik net een heel klein stukje van Donder en dat geeft toch echt wel een kick.