fijnste december

Mijn fijnste december momenten

December is ten einde. Al 10 dagen zijn we in het nieuwe jaar en in een nieuwe maand. Elke maand beleef je dingen groot of klein die leuk of fijn waren. Vaak vergeet je dat omdat je er niet bij stil staat om er nog even aan terug te denken. Daarom blik ik terug op mijn fijnste december momenten.

Kleine dingen maken toch vaak wel waar ik het gelukkigst van word. Een fijne wandeling door het bos, Emiel die opeens een bakje draadjesvlees voor de deur zet, Tijn die heerlijk eten maakt na een dag werken, de kleine cadeautjes die Tijn opeens heeft als ik thuis kom of een briefje als ik in de ochtend wakker wordt. Die momenten ♥

Pokémon advent kalender

Elke dag een vakje openen van mijn advent kalender was echt wel een feestje. Dag één was één kaart, dag twee een heel pakje kaarten, de derde dag een sleutelhanger en zo maakte ik heel wat dagen vakjes open. Ik was wel verbaasd bij de sleutelhanger hoe ze hem erin hadden gekregen maar hij kwam er gelukkig heel gemakkelijk uit. De Pokémon advent kalender behoort zeker in de top van mijn fijnste december momenten. Elke morgen voor ik naar mijn werk ging, nog voor ik ging ontbijten even een vakje openen, ja dit was heel leuk.

fijnste december

Kraaltje, Croosje en hun kinderen bezoeken

We zijn weer even bij Kraaltje en Croosje geweest. Kraaltje en Croosje liepen lekker rond en hun kindjes lagen lekker onder een warme lamp. Ze lagen allemaal bovenop elkaar het was zo ontzettend schattig. Wel heel jammer dat ze niet rondliepen want dat had ik wel echt heel leuk gevonden. Waarschijnlijk kwamen we precies op het moment dat ze heel moe waren. De tweede keer dat we ze bezochten waren een aantal kleintjes al weg. Maar één kleintje kon ik aaien en ze zijn nog zo ontzettend zacht, zo lief en leuk!

fijnste december

Fijne vrijdag 9 december

Vrijdag 9 december was een hele fijne dag, met kersttrui, sokken en oorbellen ging ik aan het wer. De kerstboom op het werk stond en de versiering hing. Ik werkte niet de hele dag want ik ging naar de boeksignering van Lisette Jonkman. Dit was ontzettend leuk. In de avond reed Rianne met mij mee naar Lekkerkerk en gingen we met onze ouders naar de kerstmarkt. Even een uitje als gezin in ons dorp. Helaas een heel klein marktje maar toch was het leuk. Toen gezellig bij papa en mama The masked singer kijken en tegelijk ook het WK. Een dag als deze is goud.

Kerstborrel

De kerstborrel op het werk was fijn maar vooral het kerstcadeau en de kerstkaart. Een mooi gedecoreerde kantine, lekker eten en gezelligheid. Een persoonlijk cadeau en geen standaard pakket.

fijnste december

Stekjes en planten

In december heb ik wat stekjes mogen ophalen bij mensen thuis. Je denkt ik krijg een klein stekje nee dan krijg je een hele lange stek die ik mooi op kan knippen en nu duimen dat het goed gaat wortelen. Het is niet echt het stek seizoen dus duimen. Bij een ander haalde ik een geworteld stekje op en kreeg ik gewoon nog meer mee. Zo lief hoe de plant community is. Niet alleen stekjes krijgen maar ook een plant kopen kwam nog voor want ik kon the string of hearts niet laten hangen. Mijn planten geven me rust en geluk al zat er soms een klein verdriet bij want niet allemaal deden ze het goed. Dan moet je helaas de schaar erin zetten en hopen dat hij het weer gaat doen of de prullenbak in.

Naar Nicole

Wat ik het liefst zou willen is dat Nicole en ik dichterbij elkaar zouden wonen. Wanneer ze dichterbij zou wonen dan zouden er meer rondjes wandelen samen zijn en dan bedoel ik niet 1x in de paar maanden maar minimaal 1x per maand. Helaas is het niet zo en rij ik 2,5 uur ongeveer om er te komen maar dat is het helemaal waard. We hebben enorm veel geklets, gewandeld, heerlijk gegeten en heerlijk in de hottub gezeten. Op de weg terug naar huis een hamburger en een mooie muts gescoord bij de McDonalds en dat maakt me heel blij. De tijd vliegt die twee dagen voorbij, gelukkig maken we plannen en ik wil echt mijn best doen die plannen dit jaar echt te laten lukken.

Het meest genoten van het simpelste wat er is:

Mijn fijnste december momenten zijn thuis. Het meest genoten heb ik van onze twee katten. Die heerlijk bij ons kruipen in deze koude maanden. Heerlijk onder een dekentje gaan liggen en me de rust geven om te blijven zitten omdat ik het sneu vind om te bewegen wanneer ze net zo lekker liggen.

Wat was jouw mooie kleine grote moment van december?