Mijn foto op de cover van prikkels

Vier keer in het jaar verschijnt het blad prikkels wat een uitgave is van de prikkelbare darm syndroom belangenvereniging. Op de cover komt altijd een foto die is ingezonden door een lezer en ditmaal zond ik twee foto’s in en werd er één van mijn foto’s gekozen voor de cover.

Dit wist ik niet dus toen ik thuis kwam en de prikkels lag op de deurmat met mijn foto erop was ik erg verrast en blij. De foto maakt ook een mooi kleurgeheel met de huisstijl van het blad. In de binnenkant staat nogmaals de foto met naamsvermelding en dat is wel erg leuk om te zien. Met dit nummer ga ik erg zuinig doen.

Mijn foto op de cover van prikkels

Binnenkort ga ik een foto uitkiezen om in te zenden voor het volgende nummer, dat heeft het thema herfst. Dit zal vast een moeilijke keuze worden aangezien ik afgelopen herfst weer enorm veel foto’s heb gemaakt.

Prikkels is het ledenblad van de PDSB. Het wordt vier maal per jaar verstuurd. In Prikkels worden mededelingen uit de vereniging gepubliceerd, interessante artikelen, nieuws van belang voor PDS-patiënten, ervaringen van leden, tips, adviezen voor PDS-patiënten, etc.