Mijn nieuwe liefde

Mijn nieuwe liefdeVerjaardagscadeautjes zijn altijd erg leuk om te krijgen. Dit jaar was ik enorm, enorm blij want ik kreeg de Canon EOS 60D body en  het is gelijk Mijn nieuwe liefde. Naast dit supercadeau kreeg ik ook nog andere leuke cadeaus zoals je hier ziet. De elastiekjes zijn speciale want bij mij blijft geen één elastiekje zitten tijdens het hardlopen en deze blijven dus zitten want een enorm snelle drie kilometer hebben ze overleefd en daar ben ik ontzettend blij mee. Daarnaast kreeg ik ook nog een speciale schaal en een mooi speciaal handgemaakt cadeau maar die zal k later nog laten zien wanneer hij zijn plekje heeft gekregen.

De twee magneten hebben leuke teksten.

Als je een hekel hebt aan kattenhaar;
moet je hier niet op de bank gaan zitten.

Als je thuis op de beste plaats wilt zitten moet je eerst de kat verplaatsen.

 

Nu ga ik snel leren omgaan met mijn camera, veel knopjes zitten op een andere plek en is even wennen maar wanneer ik de handleiding gelezen heb ga ik enorm veel tripjes met mijn mooie 60d maken. Als jullie nog leuke tips hebben in de buurt van Rotterdam dan hoor ik het natuurlijk graag.