werkplek

Mijn werkplek

Lezen, hardlopen, creatief bezig zijn, eten en nog veel meer zien jullie voorbij komen op mijn blog. Helaas kan ik daar niet 24/7 mee bezig zijn al zou ik dat echt wel heel graag willen. 40 uur in de week ben ik te vinden op mijn werk. Gelukkig kan ik hier ook wat creativiteit kwijt en ben ik heel de dag lekker bezig. Wanneer ik niet achter mijn bureau zit ben ik wel aan het sjouwen met papier, aan het afwerken van opdrachten en nog veel meer.

Ik werk als Grafisch vormgever/Office manager bij een kleine repro waar we met drie medewerkers werken. Een klein groepje maar wel erg gezellig en zeker als enige vrouw tussen de mannen. Het werk wat we doen is lekker afwisselend. Zo staan we het ene uur documenten in te scannen en het andere uur boeken te printen die we moeten snijden en garenloos brocheren tot een echt boek. Een huisstijl maken, een flyer of een andere uiting van reclame dat vind ik erg leuk om te doen vooral wanneer ik het van begin tot het einde kan ontwerpen en produceren. Dan kan je echt zien dat wat je in je hoofd had ook echt zo wordt.

Mijn werkplek

Waar breng ik die uren door dat ik niet met een boek op de bank zit of kilometers maak op het asfalt. Mijn bureau staat bijna direct achter onze balie. Makkelijk want ik hoef niet ver te lopen als er klanten binnen komen maar mijn bureau moet daardoor wel netjes en opgeruimd zijn. Netjes en opgeruimd is het bijna altijd wel. Ik heb mijn bureau pas geleden een beetje aangekleed met wat leuke persoonlijke dingen maar niet te veel want ik wil ook niet dat klanten te veel persoonlijke dingen zien.

Van Rianne en mij staat er een foto op mijn bureau. Het is alweer een wat oudere foto maar voor mij heel bijzonder. De foto na mijn eerste halve marathon. Ja dat is toch een partij bijzonder geweest. Wanneer ik even geen zin heb kijk ik ernaar en dan wordt ik weer meegenomen naar die dag. Dat was een hele mooie dag. De andere twee plaatjes die er staan zijn met diverse technieken die wij gebruiken. De lippen knallen lekker en de tekst van zilverfolie vind ik echt heel tof “Printing ink on paper lights more fire then matches ever will”

Op mijn bureau twee schermen. Een mac en een scherm van mijn PC. Het meeste werk ik achter de PC maar er zijn nog steeds dingen die achter de mac gebeuren maar ik ben er geen fan van. Naast mijn toetsenbord een te grappige muismat. Op de muismat een foto van een struisvogel. De foto heb ik al lang geleden gemaakt en vond het wel erg tof om deze op een muismat te hebben. Gewoon een te grappige foto en als ik dat zie en ik ben bezig en heb de #&^$^#^%#^in een opdracht dan kan ik alleen maar lachen. Officieel heb ik geen muismat nodig met mijn muis maar ik vind een muismat fijn werken. De muismat die ik heb is lekker zacht en dat vind ik fijner dan mijn bureau.  Op mijn bureau mijn beker van Saucony waar ik mijn water of soep uit drink. Heerlijk die tekst Find your strong.

Helemaal rechts op mijn bureau een kleurenwaaier en pennenhouder. De pennenhouder is door mijn collega gemaakt voor mij. Met de tekst Kleur je leven. Handig en echt een leuk blok voor mijn pennen en potloden.

Wat ik alleen mis op mijn bureau zijn boeken en een beetje groen. Inspiratieboeken, tijdschriften maar dat vind ik lastig om op mijn werk te hebben liggen want iedereen kan eraan zitten en daar hou ik bij mijn boeken niet van. Dus mijn inspiratie ligt thuis. In een eigen kantoor zou dat veel makkelijker zijn en zou ik het ook zeker anders aankleden. Het groen staat wel een bureau verder maar niet op mijn bureau. Mijn bureau raakt al snel heel vol met opdrachten en dozen en dan staan veel dingen alleen maar in de weg.

Dit was een klein kijkje op mijn werkplek. De plek waar ik de meeste tijd van de week spendeer. Waar ik droom over mooie avonturen terwijl ik een opdrachtmaak of een email verstuur. Hoe heb jij jouw werkplek gezelliger gemaakt

 

Dit artikel bevat gesponsorde artikelen

Bewaren

Bewaren