ochtend wandeling

Mistige ochtend wandeling

Samen met de herfst komt ook de warmte en de kou. Dit zorgt voor mistige ochtenden. Tijd voor een ochtend wandeling. Ochtenden die koud en vochtig zijn maar enorm prachtig. Laatst ging ik op zo’n koude ochtend even een wandeling maken en dat leverde een aantal fijne foto’s op.

Op zo’n ochtend wandeling wanneer de wereld klein is zie ik dingen die ik anders niet zie. Zoals deze appel in de boom die voor ons huis staat. Ik weet dat er wel eens rode bloemetjes in zitten maar de appels had ik nog nooit gezien. Het is leuk om zulke dingen te ontdekken. Maar niet alleen zulke dingen zie ik. Ik zie ook opeens de enorm vele spinnenwebben. De spinnenwebben die vochtig zijn geworden en daardoor goed zichtbaar zijn. Een wandeling wanneer de wereld klein is, geeft zoveel rust, de stilte is enorm en dat vind ik zo mooi. Even wandelen in een wereld die zo stil is, lekker.

Aan het einde van mijn wandeling komt de zon door de mist. De lucht wordt blauw en de aarde wordt verwarmd door de zon. Een mooie dag breekt aan en ik heb genoten van de rust en mooie foto’s kunnen maken.