Morning walk

Morning walk

Afgelopen vrijdag nam ik een vrije dag. Mijn wekker ging wel om de normale tijd en dit had een reden; ik wou in de ochtend met de opkomende zon fotograferen en ik had geluk het zonnetje scheen en het was droog. Rond half 9 stapte ik naar buiten en begon ik met mijn wandeling.

Ik ben de dijk opgelopen op zoek naar de opkomende zon. Hoe maak ik er een mooie foto van, richting het water, iets van een plant op de voorgrond, richting de pont zodat ik heel dicht bij het water kom. Ik probeerde veel verschillende dingen uit.

Langzaam liep ik verder en onderweg kwam ik een aantal mooie dingen tegen zoals een boom met dennenappels, een brievenbus die een bevrorenlaagje had en een leuk bootje.

Een mooi foto moment maar hoe ga ik het vastleggen? Er vlogen een aantal groepen vogels over de lek, de rode gloed van de zon die op kwam scheen erg mooi maar die dijk maakte het beeld niet mooi er moest meer water bij. Een aanlegsteiger zonder hek bood de beste mogelijkheid. Ik ben de aanlegsteiger naar beneden gelopen en heb er een paar mooie foto’s vanaf kunnen maken. Wel vond ik het een klein beetje eng om op die aanlegsteiger te staan, het was een klein beetje glad en ja je bent toch boven water, ik ben altijd bang dat er iets in het water valt echt gek.

Morning walk

Een geslaagde ochtend in de kou, niet ver van huis met als resultaat een aantal fijne foto’s.