Motivatie in het weekend

Motivatie in het weekend

De afstanden die ik hardloop worden langer, de tijd dat ik ermee bezig ben wordt meer. Ik vind het heerlijk. Toch kan ook ik soms wat motiverende woorden gebruiken. We kunnen allemaal wel eens wat motivatie gebruiken. Motivatie kan uit van alles komen. Een foto op Instagram, een berichtje op twitter of een quote die je ergens ziet.

Woensdag was mijn run zo teleurstellend; kramp in mijn been, schurende benen ondanks een laag vaseline en ik werd nog eens gestoken door een dazel. Na twee kilometer ben ik de rest gaan wandelen. De volgende ochtend nam ik mijn hardloopspullen mee de auto in. In de avond eens kijken hoe het dan ging. Het ging heerlijk en dat melde ik dan op ook social media. Na mijn run krijg ik op Twitter een leuke reactie van Get Running, een reactie die mij gemotiveerd blijft om te hardlopen en door te gaan ook als de dag ervoor zo tegen zat:

motivatie

Zelf kan ik kennelijk ook mensen motiveren om te gaan hardlopen of wandelen want na mijn zondag run van twee weken geleden was Eveline gemotiveerd om ook weer te gaan hardlopen en ze begon de volgende dag dan ook met een flinke wandeling. Wat ze bijna heel de week deed en toen ze niet wou wandelen ging ze fietsen.

motivatie-2

Motivatiequotes ik vind ze altijd erg leuk. De onderstaande quotes kwam ik tegen en heb ik met een eigen ontwerp een mooie draai aan gegeven. Ik kan ze zelfs als achtergrond gebruiken op mijn computer of telefoon.

You create your own calm; Heel belangrijk want we hebben het al zo druk een moment van rust of meerdere momentjes van rust inplannen zijn heel belangrijk en je krijgt er meer energie van.

Een heerlijk lijstje met woorden want leuk, belangrijk en nodig is.

Wie had dat gedacht dat ik weekenden achter elkaar meer dan 10 km zou hardlopen. Niet kan wachten tot het volgende weekend om weer een lange afstand te kunnen lopen. Ik ben benieuwd hoe ik de langere en langere afstanden ga vinden.

Hoe raak jij gemotiveerd?