poetry

MUSE poetry journal

Vroeger las ik best veel poetry. Ik leende wat boeken in de bibliotheek, een aantal leende ik meerdere keren omdat ik de teksten zo fijn vond. Helaas heb ik nooit de titels opgeschreven en weet ik niet meer welke teksten dit waren. Online vind ik tegenwoordig vele mooie teksten. Ik maak er screenshots van en heb zo in mijn telefoon een verzameling aan woorden.

Bij MUS is er een nieuw onderdeel verschenen in het arsortiment; het poetryfonds MUSE. Onder dit imprint verschijnen prachtige, moderne bundels van en voor vrouwen. De gedichten zijn kort en krachtig. De teksten zijn herkenbaar en raken je. Zoals bij Herinneringen ontward. Enkele steekwoorden: selfllove, liefde, pijn, geluk, persoonlijke groei, hartenleed, zelfontdekking en female empowerment.

Zelf ben ik nog niet een schrijfwonder. Ik vind het leuk om te proberen en dat doe ik zeker af en toe. Toch blijft het verzamelen van mooie teksten me beter afgaan. Alleen een telefoon vol teksten is niet ideaal of mooi of fijn. Nu heb ik daar een mooi journal voor van MUSE.

De MUSE Poetry Journal is een hoes met daarin twee aparte notebooks met stipjes. Elk boekje is uitneembaar en bevestigd met een elastiek in de imitatieleren hoes. De hoes voelt heel fijn, zacht aan met een elastiek die vastzit in de rug kan de de hoes dichthouden. Met folie in roze staat het logo van MUSE op de voorkant. Een mooi verfijnd vrouwelijk logo.

Poetry

Het papier van de twee aparte notebooks zijn fijn. Het is wat dikker papier en crème van kleur. Het voordeel van twee notebooks vind ik dat in de eerste ik mooie teksten kan verzamelen en in de andere zelf teksten kan creëren.

Krijg je ook al zin om je eigen dichtkunst
op papier te gaan zetten in de poetry journal?

Maak jij graag poezie of verzamel je graag teksten net zoals ik? Dan is deze mooie journal zeker wat voor jouw. Deze Journal is voor €17,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus

Bewaren