read

Must read januari

Nieuwe maand nieuwe must read. In deze must read boeken die mij leuk of inspirerend lijken die in januari uitkomen. Van een roman naar een boek met lekker veel spanning en dan weer naar omgaan met geld, heel handig na de dure maanden.

Echte liefde vind je in de boekenhandel – Veronica Henry van Uitgeverij Boekerij

Nightingale Books, aan de hoofdstraat van een Engels stadje, is een droom voor de echte boekenliefhebber. Emilia Nightingale heeft het echter moeilijk en de verleiding om de winkel te verkopen is groot. Maar ze heeft haar pas overleden en zeer geliefde vader beloofd dat ze zijn werk zou voortzetten. Ook de klanten willen graag dat de boekwinkel blijft. Sarah Basildon, de eigenaresse van Landgoed Peasebrook, kwam vaak haar hart uitstorten. Of had zij ook een andere reden om langs te komen? Gelukkig heeft Emilia naast beste vriendin Andrea en collega Dave ook heel veel aan Marlowe, een goede vriend van haar vader – die een stuk jonger blijkt te zijn dan ze dacht…

Waarom Echte liefde vind je in de boekenwinkel?

Dit lijkt me een heerlijk romantisch boek en dat het ook nog eens afspeelt in een boekhandel dat is als boekliefhebber natuurlijk nog mooier. Een liefde tussen de boeken.

Koop bij bol.com

Kleine zwarte leugens – Sharon Bolton van Uitgeverij A.W. Bruna

Wat is het ergste wat je beste vriendin je kan aandoen? Het was geen opzet. Een moment van onoplettendheid, een tragisch ongeval – en twee kinderen komen om. Die van jou. Op een eiland met maar weinig inwoners is het onmogelijk om de vrouw die je leven kapot heeft gemaakt te ontlopen. Elke toevallige ontmoeting is een pijnlijke herinnering aan alles wat je hebt verloren: je gezin, je toekomst, je gezond verstand. Hoe lang duurt het dan nog voordat de gedachte aan wraak onweerstaanbaar wordt?
Dus nu… wat is het ergste wat jij je beste vriendin kunt aandoen?

Waarom Kleine zwarte leugens?

Het eerste boek wat ik las van Sharon Bolton was Nachtmerries en dat vond ik echt een super goed boek. Daarom ben ik nu heel benieuwd naar dit boek en wat zou je je beste vriendin aan doen. Dit lijkt me een heftig en spannend boek.

Koop bij bol.com

De financiële detox – Nathalie van Wingerden en Joëlla Opraus van Uitgeverij Lev

Breng je financiële situatie in kaart en reken af met geldstress Of je nu geen idee hebt waar je geld elke maand naartoe vliegt, met een grote boog om je administratiemap heen loopt of als je gewoon even wilt weten of je goed bezig bent op financieel gebied: dit is hét boek voor jou!

Waarom De financiële detox?

Bij de Bloggersborrel van A.W. Bruna en bij de breakfast club heb ik al kennis gemaakt met Nathalie en Joëlla en daardoor geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan maar met dit boek kan ik denk ik betere stappen maken. Betere stappen naar een financiële goede basis en je kan nooit genoeg leren.

Koop bij bol.com

Tips van Jet – Jet van Nieuwkerk van Uitgeverij OverAmstel

Jet van Nieuwkerk geeft je 100 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. En als je dit boek niet in januari maar in juni tegenkomt, werkt het natuurlijk ook. Een happy healthy leven, niet streng en al helemaal niet saai, dat is Jets slogan en dat is dé manier om de balans te vinden. Wie de lat te hoog legt, houdt het niet lang vol. Jet tipt hoe sporten wel goed te doen is, legt uit hoe blij je wordt van een opgeruimd huis, en dat een dito hoofd zorgt voor meer tijd voor jezelf en je lief. En natuurlijk zijn er ook recepten: makkelijk, gezond en heel erg lekker.

Waarom Tips van Jet?

Het boek van Jet wat ik vorig jaar heb gelezen en recepten uit gemaakt vond ik erg leuk. Zo’n boek wat je op tafel legt en vaak oppakt om even door te bladeren. Ik denk dat het met dit boek nog meer zal zijn en balans in een happy healthy lifestyle vinden daar wil ik graag over lezen.

Koop bij bol.com

Bewaren