orde

My Life #1 -2020 – De orde van de dag

Zo begint het jaar 2020 weer heel snel. Het is alweer einde van de maand. Alle festiviteiten zijn ver achter ons en zijn we weer echt over tot de orde van de dag. De orde van de dag betekend voor mij; werken, eten, sporten, lezen, rust nemen en de huishoudelijke bezigheden.

Flijmscherp met Anita

Zaterdag 18 januari was de leukste dag van de maand ♥ Het was de dag voor het Flijmscherp met Anita event. Wat was dit een leuke middag. Nicole kwam al eerder op de dag naar mij toe, we wandelden en gingen daarna samen naar Rotterdam voor het event. Mijn favoriete outfit is nu mijn nieuwe Deltapad met broek en shirtje, vrolijk en het zit perfect.

Wat hebben we nog meer gedaan?

Verder stond er deze maand weinig tot niks gepland, express. Even rust na de drukke feestmaand. We hebben gewandeld in het bos, plakten voetbalplaatjes in het ah voetbalboek, zaten heerlijk op de bank vlogs te kijken en ik las wat boekjes weg deze maand. Sporten ging lekker al moest ik af en toe een extra dag rust nemen. Mijn lichaam reageert niet goed op eten en mijn energie is dan laag. Gezonde maaltijden, dat is geen keuze helaas het is een moeten. Ik denk dat ik bijna alleen mijn rijst, broccoli en kip heb gegeten. Hier en daar zalm of wat anders om te kijken hoe het gaat. Niet fijn maar gezond is het wel.

Van mijn 20 van 2020 lijst heb ik niet heel veel uitgevoerd. Sommige projectjes vergen ook wat tijd en die tijd heb ik deze maand er nog niet voor gevonden. Één van de punten is 3 weken vrij nemen, ik kan je vertellen dat de eerste stap daarvan is genomen. Op de kalender op mijn werk staat er met een groene stift drie weken vrij achter elkaar bij mijn naam. Een heerlijk vooruitzicht. Kaartjes sturen heb ik gedaan deze maand in totaal heb ik drie kaarten verzonden. De badkamer is uitgemest en nu eerst alles opmaken voor er nieuwe dingen gekocht worden van een product. De barbell gaat ook de goede kant op en dat is echt tof!

Deze maand ontving ik mooie boeken. Mhairi McFarlane – Vergeet me niet ontving ik van uitgeverij Harper Collins. Nasleep van Tinka Floor ontving ik na een leuk mailtje van Tinka Floor zelf. Voor ik doodga van Jenny Downham ontving ik van Uitgeverij Rainbow. Niemand zoals hij van Lucia van den Brink ontving ik van Uitgeverij Ambo Anthos. Dank jullie wel voor deze boeken.

Hoe was jouw januari?