maand

My life #10

Je plant soms dingen alleen die gaan niet altijd zoals je wilt. Zo had ik drie vrije dagen deze maand en werd dat er uiteindelijk maar één en overwerken. Maar het was voor een belangrijke klus. Het liep dus anders maar toch heb ik een hele leuke en relaxte maand gehad.

September week 39 29 september t/m 8 oktober Rotterdam

Na het Anita event was ik een heel lang weekend vrij. Even lekker rust. Deze twee vrije dagen deed ik lekker rustig aan, ging wandelen, knutselen en genoot van de rust. De week die volgde was enorm druk met beginnen met werken om 6 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond. Aan het einde van die week was ik wel lekker een dag vrij. Deze begon ik met een rondje hardlopen en een bezoekje aan de mini kermis op ons dorp. Zaterdag had ik een dagje Rotterdam met Rianne. Het weer viel helaas zwaar tegen en dat maakte het zeker minder leuk om door de winkelstraatjes te lopen. We begonnen de dag bij Queen of Rings en daar liet ik een tweede piercing zetten boven in mijn oor. We hebben gegeten bij Bagels & Beans en daarna zijn we naar Bakers dough gegaan. Een heerlijke dag in Rotterdam beetje jammer van het weer.

Oktober week 40 9 oktober t/m 15 oktober Kattenliefde in de Kunsthal

De twee vrije dagen die ik deze week had werden gevuld met werken. Het was door een grote klus enorm druk op het werk maar daarom wel fijn dat ik hiermee kon helpen, wat minder stress op de dagen die dan volgden. Donderdag had ik wel een heel leuk uitje in de avond. Samen met mijn vriend ging ik naar de Kunsthal die een avond opening had voor de Kattenliefde tentoonstelling voor een geselecteerde groep. Echt heerlijk om zo in alle rust rond te kunnen lopen. Van de tentoonstelling volgt nog een apart artikel. Het weekend deed ik lekker rustig aan, hardlopen, hoelahoepen, lezen en ging de schaar in mijn haar.

Oktober week 41 16 oktober t/m 22 oktober Sushi eten
 

De week begon lekker actief maar helaas belande ik ziek op de bank, ik werkte wel maar was niet fit totaal niet. Ik moest wel rustig aan doen en beter worden want zaterdag was een belangrijke dag. Mijn ouders waren 40 jaar getrouwd en gingen we uit eten met heel de familie. Sushi eten en man wat was dat lekker. Rianne en ik hebben ze verrast met kaartjes voor Guus Meeuwis. Het was een fijne avond.

Oktober week 42 23 oktober t/m 29 oktober rustige week en heerlijk hardlopen

Laatste weekje van oktober, niet alles wat ik deze maand wilde doen is gedaan en in de laatste week ga ik dat niet meer voor elkaar krijgen. Niet erg ik neem het gewoon mee naar de nieuwe maand. Wat ik laat liggen? Kerstkaart ontwerpen, vliegeren, kleding uitzoeken, kleine dingen gelukkig. Dit was een lekkere rustige week waarin ik heel georganiseerd bezig was, opruimde, spullen uitzocht, aan mijn blog werkte, werkte en lekker actief bezig was. Natuurlijk had ik ook lekkere luie avonden, die horen er gewoon bij om op te laden en even niks te doen.

Een fijne maand, leuke dingen gedaan en genoten.
Hoe was jouw maand?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren