blauw

My Life #11

Een maand van ups en downs, van heel lekker hardlopen op zondag tot bont en blauw op woensdag. Van een rustige werkweek tot een chaotische en een rustig weekend tot een hele drukke met twee verjaardagen.

November week 43 30 oktober t/m 5 november Rooi

Een leuke drukke week was dit. Het was op een dinsdag Halloween en toen deden Rianne en ik mee met de Halloweenrun in Lekkerkerk wat erg tof was om samen te doen. Zaterdag vertrokken we samen voor het volgende hardloopfestijn. We reden naar Sint oedenrode richting Koen. Een gezellige avond met Koen, zijn gezin, Nicole, Rianne en ik. We bleven logeren en de volgende morgen kwam de rest van de crew en bereiden we ons voor op de estafette marathon. Het was echt een topdag.

November week 44 6 november t/m 12 november Bont & Blauw

Op maandag hield ik lekker een thuis dag. Even lekker niks alleen maar op de bank hangen. De rest van de week was ik gewoon lekker aan het werk al weet ik van donderdag en vrijdag nog vrij weinig. Hoe dit komt? Door wat er op woensdagavond is gebeurt. Woensdag was het weer eens tijd om met de Rotterdam Running Crew mee te lopen. Helaas heb ik van de Erasmusrun het einde niet mogen halen. Voor het eerst tijdens het hardlopen maakte ik kennis met het asfalt. Scheur in mijn wenkbrauw, knie kapot, heup en schouder blauw en geschaafd. Het ergste was mijn oog wat steeds dikker werd. De hulp was top van alle lopers en de EHBO maar het was niet fijn om mee te maken. De rest ban de week was een drama, eenheel pijnlijk hoofd en ik werd steeds mooier. Een oliebol met pudding ging er wel in om mezelf wat te troosten. Een  leuk pakketje van Ank Hermes en Inspirerend leven maakt e de week wel mooier gelukkig. Over het pakketje lezen jullie snel meer.

November week 45 13 november t/m 19 november Glow Eindhoven

Langzaam ging het beter met mijn gezicht dus pakte ik het trainen weer op en was ik zo lekker bezig dat ik me inschreef voor mijn eerst volgende grote race CPC halve marathon. Spannend en benieuwd hoe het daar zal zijn. Zaterdag was de leukste dag van de week want het was tijd voor Glow Eindhoven. Hoe Glow was lees je hier.

November week 46 20 november t/m 26 november Verjaardagen

Een drukke week, in mijn bed willen blijven liggen, lekker bezig zijn en verjaardagen. Ja dat vat het wel goed samen. In huis ben ik nog steeds (houd het ooit een keer op) druk bezig met opruimen en schoonmaken. Daarnaast natuurlijk heel de week werken en werken aan mijn blog. Super leuke reacties heb ik ontvangen op mijn blog en dat is mooi want de negatieve die er ook zijn die vergeet je dan wat gemakkelijker. Het weekend was druk! Naast het huishouden, de boodschappen en hardlopen was er weinig tijd voor andere dingen want beide moeders waren jarig en daar gingen we natuurlijk naartoe.

Een maand met een valpartij maar ook fijne momenten.
Hoe was jouw maand?