life

My life #12

Een koude en witte december, snotteren op de bank en lekker een aantal dagen vrij zijn tot de drukte voor kerst. De laatste weken van het jaar zijn geweest en daar kijk ik even kort op terug.

November week 48 27 november t/m 3 december werken en kou

De laatste werkweek voordat ik een week vrij ben en dan is het zorgen dat alles een beetje afgerond is. Ik doe deze week niet heel veel naast het werken, een beetje trainen maar vooral onder een dekentje zitten met een boek of kleurboek. Het wordt kouder en dan vind ik dat heerlijk om fijn op de bank te zitten en lekker te genieten van de warmte van binnen.

December week 49 4 december t/m 10 december Een weekje vrij

Heerlijk om een weekje vrij te zijn. Deze week kon ik lekker de tijd nemen om dingen te doen die ik al een tijdje wilde. Een dag niks doen, naar mijn tante, met mijn moeder naar de dierentuin, de kerstboom optuigen, naar Rotterdam waar de lichtjes branden, creatief bezig zijn. Echt een week waar ik van genoten heb. Op de laatste twee dagen na want toen werd ik enorm verkouden maar vanaf de bank kon ik genieten van de sneeuw die viel.

December week 50 11 december t/m 17 december een berg sneeuw

Sneeuw, waar ik op zondag vanaf de bank ervan genoot was dat op maandag wel anders. Na het werk lag er een pak sneeuw en een rit van 15 minuten, in de spits 30 minuten werd een rit van 2 uur met glibberen, glijden, mijn auto die afslaat en dan eindelijk thuis komen waar gelukkig een bord eten voor me klaarstond. Dat was zo lief. De volgende dag op de fiets door de sneeuw en uit snotteren. De week bestond uit werken en terug op energie komen, creatief bezig zijn en lezen.

December week 51 18 december t/m 24 december De week voor kerst

De week voor kerst is een rare week altijd. Op het ene moment hebben we het super druk en moet alles af en dan is het zo rustig en opeens op de laatste dag ren je van hot naar her om alles af te krijgen. Gekkenwerk. De vrijdag hadden we een hele gezellige kerstborrel op het werk die in plaats van een uur vier uur heeft geduurd. Met een groot kerstpakket gingen we naar huis voor kerstweekend. Kerstweekend bestaat uit samen zijn en eten, kerstfilms en lezen.

De laatste My life van het jaar met fijne weken