rustige

My Life #13

Een nieuw jaar maar toch nog even een terugblik op de laatste week van het jaar voor we verder gaan met een overzicht van de maand januari. Januari is wel echt een opstart maand vind ik. Het is koud en toch weer warm voor de tijd van het jaar. De drukte van december is achter de rug even tijd om wat rustiger te doen maar toch is het weer niet al te rustig. Zo had ik rustige en drukker weken.

December week 49 25 december t/m 31 december Kerst en Oudjaarsdag

De laatste week van het jaar kon je me rollen. Ik had oprecht geen zin meer om te eten. Zeker niet na drie dagen gourmetten, mijn god wat hadden we veel eten niet normaal. Eerste kerstdag hadden we een heerlijke brunch bij Rianne en tweede kerstdag spendeerden we lekker thuis. Na drie dagen werken was het weer tijd voor weekend. En wat een weekend, wat een afsluiter met een halve marathon op de laatste dag van het jaar. Oudejaarsavond waren we lekker samen thuis en waren we verbaasd over de hoeveelheid vuurwerk bij ons in de buurt. Samen het nieuwe jaar in was perfect.

Januari week 1 1 januari t/m 7 januari De beste wensen

Een nieuwjaar en daar horen natuurlijk de nieuwjaarswensen bij. Ik ging naar mijn ouders waar ik onverwachts een boterhammetje mee at. Wat we toen aten heb ik lang niet gegeten, kookworst gebakken in een pannetje. Het smaakte maar het proefde niet zoals vroeger. Erna nog even langs Rianne, Binkey en Rebel en weer door op de fiets naar huis. Ik was na de werkweek blij dat het weekend was en heb genoten van kerstfilms op een zaterdag en mijn hardlooprondjes.

Januari week 2 8 januari t/m 14 januari Baker’s dough, een latertje en gewoon hardlopen en door naar het volgende feestje

Een druk en gezellig weekend was dit weekend zeker. Ik stond vroeg op, liep mijn rondje en maakte de rest van het huis wakker. Douchen en op naar Rotterdam en een bakje lekkers eten bij Baker’s dough. Gezellig om daar samen een bolletje te eten terwijl het nog rustig is. Ik had een bolletje cookie dough en cakebeslag zo lekker maar op kreeg ik het niet dus mee naar huis en daar nog van smikkelen. In de avond hadden we een verjaardag en het was zo gezellig dat ik pas om 4 uur in mijn bed lag. Natuurlijk niet voor lang dus hardlopen, hapjes maken en naar de Nieuwjaars borrel van de familie. Veel kletsen met mijn neefjes over hardlopen en wat eten.

Januari week 3 15 januari t/m 21 januari creatieve week

Het was een creatieve week, ik tekende, verfde en maakte zelf cookie dough. Allemaal leuke dingen en voor de rest was het werken, trainen en in de file staan niet heel bijzonder.

Januari week 4 22 januari t/m 28 januari rustige week

De afgelopen week was een hele rustige week. Ik was op de meeste dagen heel moe na het werk en daar gaf ik me dan ook aan toe. In de sportschool kreeg ik een leuk presentje namelijk een strippenkaart voor de zonnebank. Met de winteractie had ik deze gewonnen. Nog nooit ben ik onder een zonnebank geweest dus binnenkort wordt mijn eerste keer. Zaterdag hadden we een kinderverjaardag een van de weinige die we hebben en vandaag staat er natuurlijk een rondje hardlopen op het programma. Het mooiste van deze week waren de momenten dat beide katten bij me kropen op de bank. Ik liet voor het eerst mijn blogplan varen en dat voelde eerst niet goed maar erna wel. Ik ga niks posten om het moeten, iets moet wel goed zijn.

De eerste My life van het jaar met fijne maar rustige weken

Op de planning stond voor deze maand niet heel veel maar had ik wel een lijstje gemaakt voor mezelf wat ik graag wilde doen. Niet alles is daarvan gelukt en dat is niet erg. Ik ben best veel creatief geweest, ik heb geverfd, getekend, handlettering gedaan en een strik gemaakt. Vijf boeken heb ik niet gelezen maar wel een paar. 10, 12 en 14 km kan ik afvinken (als vandaag de 14 km wordt gelopen maar die staat wel op de planning). Fotografie helaas meer dan boeken fotograferen werd het niet. Progressie in de sportschool die heb ik zeker gemaakt en dat is mooi om te zien.

Hoe was jouw januari?